Samsung: Aceasta este Boxa Inteligenta SURPRINZATOARE

Samsung are prezentata pentru prima oara noua boxa inteligenta care va fi concurenta HomePod pe pietele globale, ea fiind cu adevarat surprinzatoare.

Samsung Boxa Inteligenta Concurenta HomePod

Samsung a confirmat inca din cursul anului trecut ca intentioneaza sa lanseze pe piata o boxa inteligenta pentru clientii din lumea intreaga, ea urmand a fi o concurenta pentru HomePod a Apple. Un brevet de inventie inregistrat pe 31 mai celor de la Samsung dezvaluie astazi noutatile pe care coreenii vor sa le ofere pentru clienti, iar ele sunt multe.

Samsung vrea sa lanseze o boxa inteligenta care are sapte difuzoare, sapte microfoane, o camera, dar si un ecran rotativ, produsul fiind format din doua parti separate, interconectate. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum ar trebui sa arate noua boxa inteligenta a celor de la Samsung, design-ul fiind neobisnuit in comparatie cu cel al HomePod.

Samsung: Aceasta este Boxa Inteligenta SURPRINZATOARE

Samsung Boxa Inteligenta Concurenta HomePod 1

Samsung va implementa in boxa sa inteligenta un software special care va roti portiunea cu ecran in functie de pozitia noastra in raport cu boxa inteligenta, deci utilizatorii vor fi permanent monitorizati. Samsung vrea deasemenea sa integreze Bixby pentru a permite folosirea de comenzi vocale cu noua sa boxa inteligenta, dar e greu de spus cat de util ar putea fi sistemul.

Samsung ar vrea sa implementeze deasemenea recunoastere faciala, suport pentru stylus, un browser, o aplicatie de mail, una pentru poze, insa nu doar atat. Boxa inteligenta ar urma sa aiba 4G, Bluetooth, Wi-Fi, NFC si chiar GPS, utilitatea celui din urma fiind greu de explicat, insa Samsung vrea sa bage cat mai multe componente si functii intr-un dispozitiv care nu are nevoie de chiar tot.