Samsung GALAXY Note 9: LANSAREA si Noile Culori

Samsung GALAXY Note 9 are dezvaluita astazi data de lansare pe care coreenii au ales-o, iar impreuna cu ea vin si informatii despre noile culori ale carcaselor.

Samsung GALAXY Note 9 LANSAREA Culori

Samsung GALAXY Note 9 continua sa aiba tot mai multe informatii dezvaluite de catre compania coreeana prin intermediul presei, iar astazi aflam ca deocamdata nu e sigura nici macar data de lansare pentru telefon. Conform celor mai recente detalii, Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie prezentat de catre cei de la Samsung fie pe data de 2 august, fie pe data de 9 august, desi initial s-a spus ca a doua data este cea sigura pentru eveniment.

Samsung GALAXY Note 9 ar putea fi prezentat cu o saptamana mai devreme de catre cei de la Samsung, probabil pentru a fi lansat chiar in luna august pe piata, iar asta este o veste buna pentru fanii care asteapta telefonul. Desigur ca nici aceasta data de 2 august nu este sigura, cea de 9 august fiind mult mai potrivita pentru denumirea Samsung GALAXY Note 9, insa ramane de vazut ce vor decide coreenii pentru lansarea noului telefon mobil.

Samsung GALAXY Note 9: LANSAREA si Noile Culori

Samsung GALAXY Note 9 LANSAREA Culori 1

Samsung GALAXY Note 9 are deasemenea confirmate si toate culorile in care urmeaza sa fie vandut de catre compania coreeana, acestea fiind : albastru, maro, negru, gri si culoarea lavandei, deci o selectie interesanta. Desi Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat in aceste culori de catre compania coreeana, pe parcursul disponibilitatii sale coreenii vor actualiza oferta cu noi modele si culori bazate pe interesele oamenilor din lumea intreaga.

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie pus in vanzare cu un ecran ce are diagonala de 6.4 inch, chip-uri Exynos 9810 Qualcomm Snapdragon 845, minim 6 GB RAM, plus o baterie de 4000 mAh. Samsung GALAXY Note 9 ar putea avea si un pret pe masura tuturor acestor noutati importante pe care cei de la Samsung intentioneaza sa le ofere, asa ca e posibil ca ei sa fie nevoiti sa plateasca mai mult decat pentru Samsung GALAXY Note 8, ceea ce nu ar fi o surpriza chiar atat de mare, in final.