WhatsApp: ANUNT IMPORTANT pentru Utilizatorii iPhone

WhatsApp a facut un anunt foarte important pentru utilizatorii iPhone din lumea intreaga, cei din alte platforme fiind deasemenea afectati de schimbarile anuntate.

WhatsApp Anunt IMPORTANT iPhone

WhatsApp a facut astazi un anunt important pentru utilizatorii iPhone din intreaga lume, compania din spatele platformei de mesagerie anuntand ca nu va mai oferi suport pentru anumite modele de telefoane mobile, printre care si unele iPhone. Cei de la WhatsApp au anuntat in 2016 ca aplicatia nu va mai functiona pe telefoane precum iPhone 3G si iPhone 3GS, iar acum lista celor care sunt compatibile cu platforma va fi redusa substantial de catre americani.

WhatsApp va inceta sa mai functioneze pe telefoanele iPhone care ruleaza iOS 7 incepand cu data de 1 februarie 2020, deci peste mai bine de un an si jumtate distanta din punctul in care este facut acest anunt. WhatsApp a anuntat ca nu va mai actualiza aplicatia pentru respectivele platforme din cauza faptului ca ele sunt foarte vechi si nu merita efortul financiar de la le mai oferi suport.

WhatsApp: Anunt IMPORTANT pentru Utilizatorii iPhone

WhatsApp nu renunta doar la suportul pentru telefoanele iPhone, ci si la cel pentru alte platforme care sunt vechi si nu merita sa mai aiba parte de o aplicatie functionala, unele chiar de anul acesta. In cazul Symbian S60 aplicatia WhatsApp nu va mai functiona de la sfarsitul lunii, in timp ce Nokia S40, Blackberry OS, Blackberry 10 si Windows Phone nu vor mai putea rula aplicatia in telefoane dupa data de 31 decembrie a acestui an, iar pentru ele cam era timpul.

“You won’t be able to use WhatsApp on the following platforms for: Nokia Symbian S60 after June 30, 2017, BlackBerry OS and BlackBerry 10 after December 31, 2017, Windows Phone 8.0 and older after December 31, 2017, Nokia S40 after December 31, 2018, Android versions 2.3.7 and older after February 1, 2020, iPhone iOS 7 and older after February 1, 2020.”

WhatsApp renunta foarte rapid la platformele pentru care nu crede ca trebuie sa mai ofere suport, iar eliminarea celor de mai sus din lista celor care ar trebui sa mai permita rularea aplicatiei nu este o surpriza pentru cineva, sau nu ar trebui sa fie. WhatsApp este o platforma gandita pentru a interconecta oameni din intreaga lume, insa era de asteptat ca aplicatiile sa nu mai functioneze de la un moment dat pe aceste platforme vechi, iar totul a devenit oficial in acest moment.