iPhone 11 si iPhone X Plus: Noua Functie Neasteptata

iPhone 11 si iPhone X Plus vor avea o noua functie neasteptata implementata de catre compania Apple pentru a oferi o experienta mai buna pentru clienti.

iPhone 11 iPhone X Plus Functie Neasteptata

iPhone 11 si iPhone X Plus sunt cele doua noi modele principale de telefoane pe care compania Apple intentioneaza sa le lanseze pentru clienti in toamna acestui an, iar astazi aflam despre o functie complet neasteptata pentru ele. Conform unui analisti care a discutat cu partenerii celor de la Apple, iPhone 11 si iPhone X Plus urmeaza sa ofere un nou sistem de incarcare care ar putea furniza mai rapid energia decat cel actual.

iPhone 11 si iPhone X Plus ar urma sa permita incarcarea cu 9V 2A si 5V 3A in loc de 5V 2A, cat ofera in momentul de fata, iar pentru asta ar urma sa contracteze si un nou furnizor pentru chip-urile de incarcare rapida. Vorbim aici despre incarcarea standard pentru iPhone 11 si iPhone X Plus, aceasta urmand a se face mai rapid, insa sistemul de incarcare rapida implementat anul trecut ar urma sa ramana neschimbat in cea mai mare masura.

iPhone 11 si iPhone X Plus: Noua Functie Neasteptata

iPhone 9 urmeaza sa aiba deasemenea parte de o schimbare pe partea de incarcare, insa cea wireless, compania Apple urmand a folosi componente de la Texas Instruments in locul celor Broadcom pentru a-si reduce intr-o buna masura costurile. Toate cele trei noi modele ale iPhone vor avea parte de aceste schimbari pentru a le oferi clientilor o experienta mai buna de utilizare, dar si pentru a concura mai serios cu ceea ce ofera telefoanele Android.

“Jun Zhang of Rosenblatt Securities believes that Apple will upgrade from 5V 2A to 9V 2A and 5V 3A charging circuitry in its upcoming iPhone generation. Their interest in doing so is to “support more applications , provide a quicker recharge, and better compete with Android OEMs.””

Pana acum niciun zvon nu a sugerat faptul ca Apple ar putea face incarcarea standard mai rapida, sau ca ar urma sa fie facute schimbari pentru componentele care ofera incarcare wireless pentru telefoanele celor din Cupertino. Desigur ca deocamdata toate sunt simple zvonuri si nimic nu este sigur cu privire la aceasta schimbare, insa este foarte usor de inteles de ce ar vrea Apple sa ofere incarcare mai rapida pentru clienti, si nu doar atat.