Huawei P20 Inregistreaza Vanzari Neasteptat de MARI

Huawei P20 a inregistrat vanzari neasteptat de bune pentru compania chinezeasca, telefoanele fiind extrem de cautate de catre clientii din lumea intreaga.

Huawei P20 Vanzari Neasteptat MARI

Huawei P20 inregistreaza vanzari neasteptat de mari in primele luni de disponibilitate pe piata, ele fiind aproape duble fata de cele inregistrate pentru seria Huawei P10 anul trecut. Conform celor de la Huawei, in primele luni de disponibilitate, seria Huawei P20 a inregistrat vanzari de 6 milioane de unitati, cu 81% mai multe decat seria Huawei P10 in 2017.

Huawei P20 Lite, Huawei P20 si Huawei P20 Pro au fost lansat in primavara aceasta de catre compania Huawei, iar vanzarile au crescut substantial multumita noutatilor oferite. In comparatie cu alte serii de telefoane, cei de la Huawei inca sunt departe in ceea ce priveste vanzarile, seria Samsung Galaxy S9 inregistrand vanzari mult mai bune in aceeasi perioada.

Huawei P20 Inregistreaza Vanzari Neasteptat de MARI

Huawei P20 Pro este foarte popular in randul clientilor vanzarile sale in europa de vest crescand cu 316% fata de anul 2017, deci lumea are un interes enorm pentru modele. Huawei P20 Lite este cel mai probabil cel mai popular dintre modelele seriei, iar asta multumita preturilor mici de vanzare pe care compania Huawei le-a stabilit pentru telefoane.

“Huawei has confirmed that it has managed to shift some 6 million P20 smartphones, although it doesn’t divulge what the breakdown is between the regular P20 and the super P20 Pro model.”

Huawei P20 nu este o serie exceptionala de telefoane, insa este suficient de buna pentru ca Huawei sa se poata apropia mai mult de obiectivele pe care le-a stabilit in 2018. Chinezii de la Huawei vor sa ajunga la 200 de milioane de unitati vandute in lumea intreaga in anul 2018, insa avand in vedere concurenta facuta de catre Apple si Samsung, obiectivul e greu de atins.