Samsung Galaxy X: IMAGINI cu Primul PROTOTIP

Samsung Galaxy X are primele imagini cu primul prototip dezvaluite inainte ca telefonul sa fie lansat, iar asa aflam in avans care sunt planurile Samsung.

Samsung Galaxy X IMAGINI cu Primul PROTOTIP

Samsung Galaxy X are parte astazi de prima dezvaluire extrem de interesanta deoarece un prim prototip al viitorului telefon mobil apare in imagini pentru a ni se arata care sunt planurile celor de la Samsung pentru viitorul telefon. Dupa cum puteti vedea si din imaginile de mai jos, prototipul pentru Samsung Galaxy X seamana cu un ZTE Axon M, adica vorbim despre doua ecrane unite prin doua carcase diferite, ele putand fi pliate unul peste celalalt.

Samsung Galaxy X este telefonul pliabil pe care compania Samsung il va lansa la inceputul anului 2019 pe piata, iar dupa cum puteti vedea din imaginile de mai jos, primele prototipuri n-au fost chiar atat de grozave. Desi design-ul acestui prototip al Samsung Galaxy X sugereaza faptul ca dezvoltarea a inceput cu mult timp in urma, s-a spus ca pliat telefonul ofera un ecran de 4.5 inch, si deschis unul de 7.3 inch, iar asta pare sa se confirme partial.

Samsung Galaxy X: IMAGINI cu Primul PROTOTIP

Samsung Galaxy X IMAGINI cu Primul PROTOTIP 1

Samsung Galaxy X este asteptat de catre foarte multi fani ai companiei Samsung, iar asta pentru ca urmeaza sa fie un telefon de exceptie, chiar daca va avea un pret de vanzare estimat acum la valoarea de 2000 de dolari. Avand in vedere ca doar 300.000 – 500.000 de unitati ale Samsung Galaxy X vor fi fabricate initial, e usor de inteles de ce ar putea crede multi ca pretul de vanzare va fi mare, insa e greu de spus daca si merita platit, in final.

Samsung Galaxy X IMAGINI cu Primul PROTOTIP 2

Samsung Galaxy X va fi primul telefon pliabil premium al celor de la Samsung, insa nu primul la nivel global, iar presiunea este foarte mare deoarece si Huawei are in dezvoltare un produs similar pentru utilizatorii din lumea intreaga. Samsung Galaxy X ar putea fi prezentat in cadrul CES 2019 si lansat in luna ianuarie, sau cel tarziu in februarie, productia pentru noul smartphone urmand a incepe cel mai probabil prin luna noiembrie.