Samsung Galaxy X: IMAGINI cu Primul PROTOTIP

Samsung Galaxy X are primele imagini cu primul prototip dezvaluite inainte ca telefonul sa fie lansat, iar asa aflam in avans care sunt planurile Samsung.

Samsung Galaxy X IMAGINI cu Primul PROTOTIP

Samsung Galaxy X are parte astazi de prima dezvaluire extrem de interesanta deoarece un prim prototip al viitorului telefon mobil apare in imagini pentru a ni se arata care sunt planurile celor de la Samsung pentru viitorul telefon. Dupa cum puteti vedea si din imaginile de mai jos, prototipul pentru Samsung Galaxy X seamana cu un ZTE Axon M, adica vorbim despre doua ecrane unite prin doua carcase diferite, ele putand fi pliate unul peste celalalt.

Samsung Galaxy X este telefonul pliabil pe care compania Samsung il va lansa la inceputul anului 2019 pe piata, iar dupa cum puteti vedea din imaginile de mai jos, primele prototipuri n-au fost chiar atat de grozave. Desi design-ul acestui prototip al Samsung Galaxy X sugereaza faptul ca dezvoltarea a inceput cu mult timp in urma, s-a spus ca pliat telefonul ofera un ecran de 4.5 inch, si deschis unul de 7.3 inch, iar asta pare sa se confirme partial.

Samsung Galaxy X: IMAGINI cu Primul PROTOTIP

Samsung Galaxy X IMAGINI cu Primul PROTOTIP 1

Samsung Galaxy X este asteptat de catre foarte multi fani ai companiei Samsung, iar asta pentru ca urmeaza sa fie un telefon de exceptie, chiar daca va avea un pret de vanzare estimat acum la valoarea de 2000 de dolari. Avand in vedere ca doar 300.000 – 500.000 de unitati ale Samsung Galaxy X vor fi fabricate initial, e usor de inteles de ce ar putea crede multi ca pretul de vanzare va fi mare, insa e greu de spus daca si merita platit, in final.

Samsung Galaxy X IMAGINI cu Primul PROTOTIP 2

Samsung Galaxy X va fi primul telefon pliabil premium al celor de la Samsung, insa nu primul la nivel global, iar presiunea este foarte mare deoarece si Huawei are in dezvoltare un produs similar pentru utilizatorii din lumea intreaga. Samsung Galaxy X ar putea fi prezentat in cadrul CES 2019 si lansat in luna ianuarie, sau cel tarziu in februarie, productia pentru noul smartphone urmand a incepe cel mai probabil prin luna noiembrie.

36 COMENTARII

  1. Dupa cum ziceam…poate fi un kkt,cum a fost si primul cu 2 display si o balama
    Sper totusi sa nu aiba nicio legatura cu acest prototip sa fie doar un fake

  2. E fake, sunt 2 Galaxy A5 (2016 sau 2017) lipite, adică unde e “infinity display”?
    Stiu de unde vin aceste imagini și cine le-a postat, dar în descrie nu scria Galaxy X ci Samsung Project V

  3. In poza din articol sunt doua telefoane lipite , ca pentru prosti. Normal ca nu va arata asa si va fi un oled pliabil. Problema e ca un astfel de telefon va ajunge spre 1800-2000 euro si piata nu e pregatita pentru un asemenea pret.

  4. Da, asa este, dar tot îți dai seama că în imagini e fie un fake, fie un prototip eșuat
    Softul prezent în imagini la terminale a folt la Galaxy A5 (2016)
    Nu asta e Galaxy X

  5. Asta nu e Galaxy X pt ca
    – sunt 2 telefoane lipite
    – în imagini este Galaxy A5 2016
    – soft ul din imagini este android 5 sau 6 cu interfața Samsung
    – nu este prezent infinity display
    – are buton home fizic (Samsung a renunțat la el pe gama high end și mid range)

  6. Frați – pirați, normal că ce vedeți în poză (cele două smartphone-uri lipite) reprezintă S 10 camuflat, pentru a nu divulga secretul până la lansare.
    Cu modelul camuflat se testează ergonomia, software-ul, etc.

    Sansung demonstrează încă o dată că este o companie inovatoare. Între timp, Apple e ocupată cu niște animoji noi, două trei culori noi de carcasă, etc.
    Cel care spune că prototipul ăsta este un kkt este ori orb, ori prost.

  7. Eu îmi fac răcoare cu evantaiul ăsta cât timp tu sapi cu târnăcopul și dai la o parte pământ cu noua lopată iPhone X Plus ????
    Tu lucrezi ca sclavul la casa mea și te milogești de mine să îți mai virez o plată pentru lucrări, iar eu stau cu evantaiul în mână, măi Src Src

  8. Asta este project V. Creat intre 2015 si 2016 are sm-g929 ceea ce indica ca a fost creat dupa s6 si inainte de s7.

    De ce faceti un articol mediocru care e neinspirat? Are pana si soft de S6 pe el. Credeti ca asta e telefonul despre care vorbeste toata lumea? Chiar mintiti pe toti zicand ca asta e galaxy X?

    Scena de apple drones Romania chiar dispera sa faca Samsung sa para a fi companie slaba

    Faceti-va temele inainte sa postati o prostie asa de mare.

  9. Wow ,ai si tu un site unde postezi doar articole serioase cu temele facute? Sigur ca nu,esti doar o muiere ce se plange pe munca altora

  10. Dude, in ce limba vrei sa-ti spun ca Project V e fix telefonul pliabil ? Am scris in articol ca dezvoltarea a inceput cu mult timp in urma si e un prim prototip, Acum tu te pui invers ca un troll pentru ca… ?

  11. Project V a fost un prototip creat ca cel de la ZTE. Samsung au avut ideea asta timp de putina vreme dar nu a vazut niciodata lumina zilei deoarece e o abominatie de telefon (uita-te cat de gros e).

    Project X e o cu totul alta mancare de peste.

    Dar ma rog. Scoate cartea cu “esti troll” inainte si nu-ti asuma un articol mizer. Fa exact ceea ce fac publicatiile pupincuriste de “iDevice”-uri in afara. Arunca sub sina trenului tot ce spun utilizatorii si victimizeaza-te intr-o forma sau alta.

    Cred ca faceam o treaba de 10 ori mai buna cu articolul asta fara sa depun efort si asta doar dintr-un video si un articol citit.

    Dar hey. Trebuie sa atingeti cifra aia zilnica de articole, no? Cine stie de unde ati tradus bucatile de articolde v-a dat toata ciorba asta.

  12. “Crezi ca faceai o treaba”…..dupa cum ziceam,sa ne anunti cand o sa ai un site cu stirile tale perfecte..pana atunci mergi si te plange precum o muiere la bordel si ia dupa tine si cuvantul “crezi”

  13. Ok un om ce scrie “defapt” de atatea ori arata ca are blank in creier si doar el crede in conceptele altora
    Cand si pt tine 1200 o sa insemne cat inseamna acuma 10 lei pt tine o sa intelegi ca orice mic pas in fata merita cand nu te uiti la bani