Samsung Galaxy X: Pret INCREDIBIL de MARE

Samsung Galaxy X urmeaza sa aiba un pret incredibil de mare cand va fi lansat de catre compania coreeana, iPhone X urmand a parea ieftin in comparatie cu el.

Samsung Galaxy X Pret INCREDIBIL MARE

Samsung Galaxy X este denumirea “populara” data telefonului pliabil pe care compania Samsung se grabeste sa-l lanseze pe piata inaintea celor de la Huawei, corenii fiind intr-o cursa foarte stransa pentru lansarea unui asemenea smartphone. Cei de la Samsung au anuntat ca Samsung Galaxy X nu va ajunge pe piata in 2018, desi cei de la Huawei ar urma sa-si lanseze telefonul anul acesta, ci abia anul viitor, insa pretul de vanzare va fi unul incredibil de mare.

Samsung Galaxy X urmeaza sa fie vandut la un pret apropiat de 1850 de dolari, coreenii implementand tehnologii de ultima generatie in acest smartphone, asa ca intentioneaza sa perceapa si un pret care sa acopere inovatiile. Primele componente pentru Samsung Galaxy X ar trebui sa ajunga la compania coreeana undeva prin noiembrie, iar asamblarea sa ar trebui sa inceapa prin decembrie, lansarea fiind deocamdata estimata a avea loc undeva prin luna februarie.

Samsung Galaxy X: Pret INCREDIBIL de MARE

Samsung Galaxy X a fost prezentat unui numar restrans de parteneri ai Samsung in cadrul CES 2018, iar presedintele companiei a spus ca lansarea nu e posibila acum deoarece software-ul nu e inca pregatit suficient. Samsung Galaxy X ar putea fi adus pe piata mai tarziu decat februarie 2019 daca sistemul de operare nu va oferi experienta dorita de coreeni, iar in prima faza doar 300.00 – 500.000 de unitati vor fi fabricate pentru vanzare, la un pret urias.

“Kim Jang-yeol, head of research at Golden Bridge Investment, said the suggested retail price of the Samsung foldable phone, which the brokerage firm expects to be released in the first half of next year, could be about 2 million won (US$1,850) without subsidies from carriers.”

Samsung Galaxy X ar trebui sa fie un telefon pliabil format din doua ecrane care dupa deschidere ar avea o diagonala de 7.3 inch, insa la pliere ar avea o diagonala de 4.5 inch, mecanismul de pliere nefiind cunoscut. Samsung Galaxy X ar putea fi cel mai spectaculos telefon pe care l-a lansat compania Samsung pana in prezent, insa totul depinde de modul in care va reusi sa combine software-ul cu hardware-ul intr-o formula care sa fie si utila pentru clienti.