Microsoft News Concureaza Apple News si Google News

Microsoft News a fost lansata in cursul noptii trecute de catre compania Microsoft pentru a concura Apple news si Google News, iata ce face aplicatia iPhone si Android.

Microsoft News Concureaza Apple News Google News

Microsoft News a fost lansata in cursul zilei de ieri ca o aplicatie concurenta pentru Apple News si Google News, compania Microsoft dorind sa tina lumea mai bine informata decat restul concurentei. Microsoft News este prezentata ca o sursa “sigura” de stiri pentru oamenii din lumea intreaga care vor sa fie informati cu privire la tot ceea ce se intampla la nivel global.

Microsoft News este disponibila in vechea aplicatie MSN pentru telefoanele iPhone si Android, vechiul branding fiind eliminat pentru a da mai clar de inteles ca e o competitoare Apple News si Google News. Microsoft News le permite utilizatorilor sa se aboneze la diverse subiecte de interes prin intermediul aplicatiei, ei urmand a primi notificari push cu stirile, aplicatia avand si o tema intunecata.

Microsoft News Concureaza Apple News si Google News

Microsoft News are la baza aceleasi principii precum Apple News si Google News, insa promite sa elimine stirile false din platforma, si sa tina lumea mai bine informata cu lucruri adevarate. Desigur ca Microsoft News se va lovi de aceleasi probleme precum platformele Apple News si Google News, insa poate ca gresesc si realitatea este cu totul alta.

  • New personalization upgrades, including the ability to tailor interests to follow in your news feed – such as World News, Personal Finance, Fitness and many more – and to roam interests across devices and local news options for top cities
  • Easy to configure breaking news alerts
  • A new dark theme, enabling better night reading
  • Simplified access through seamless integration with iOS and Android widgets
  • Continuous reading, for a smooth content experience

Microsoft News este concentrata in principal pe stiri in limba engleza, asa cum este si normal, din moment ce Microsoft gandeste produse care sa fie folosite de sute de milioane de oameni. Microsoft News este disponibila si pentru Romania, insa continutul va fi limitat, dar daca totusi doriti sa o folositi, atunci puteti descarca versiunile iPhone si Android de aici si de aici.

1 COMENTARIU