Samsung Galaxy S8, Galaxy S9 si Note 8 – CADOUL la Achizitie

Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy Note 8 are un cadou foarte interesant oferit la achizitie de catre Samsung pentru clientii dornici sa profite de oferta.

Samsung Galaxy S8, Galaxy S9 Note 8 CADOUL Achizitie

Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy Note 8 incep au parte de o promotie foarte interesanta din partea celor de la Samsung, compania coreeana alegand sa ofere un cadou foarte util pentru clienti. Mai exact, toti cei care cumpara Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy Note 8 in SUA vor primi o pereche gratuita de casti wireless AKG, care costa in mod normal nu mai putin de 180 de dolari in magazine, in Romania fiind oferite aici alte tipuri de cadouri mai scumpe.

Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy Note 8 au practic un cadou de 180 de dolari oferit gratuit de catre producator, cel mai probabil impreuna si cu perechea standard de casti care este inclusa in pachet. Castile AKG ale celor de la Samsung sunt competitoare pentru AirPods, iar oferirea lor gratuita la achizitia Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy Note 8 este ceva ce Apple ar trebui sa priveasca atent.

Samsung Galaxy S8, Galaxy S9 si Note 8 – CADOUL la Achizitie

Samsung Galaxy S8, Galaxy S9 Note 8 CADOUL Achizitie 1

Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy Note 8 sunt aproape la fel de scumpe precum telefoanele iPhone ale companiei Apple, insa iata ca Samsung poate sa ofere casti AKG gratuite pentru clienti la achizitie. Aceasta nu este prima oara cand Samsung Galaxy S8, Galaxy S9 si Note 8 – CADOUL la Achizitie sunt vandute cu aceste casti wireless AKG incluse gratuit in pachet, la inceputul anului fiind oferit un deal similar.

Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy Note 8 au nevoie de o crestere substantiala in vanzari in momentul de fata, iar acest cadou gratuit este o idee foarte buna a companiei coreene. Nu m-as hazarda sa spun ca Apple ar putea oferi vreodata ceva similar pentru telefoanele iPhone, deoarece lacomia e mare, iar atitudinea de a avea produsele cu imagine premium impiedica oferirea de promotii atat de bune pentru produsele celor din Cupertino.