iPhone X Rosu – Asa ti-l faci SINGUR Acasa

iPhone X Rosu faci SINGUR Acasa

iPhone X rosu este unul dintre acele telefoane pe care foarte multi si-ar dori sa il aiba, dar pe care nu si-l pot cumpara deoarece Apple nu vinde un asemenea model in acest moment. In ciuda acestui lucru, un youtuber a reusit sa isi creeze propriul iPhone X rosu cu o carcasa speciala pentru telefon, deci fara a aplica o simpla folie peste carcasa unui model real.

iPhone X rosu a fost creat folosind o carcasa rosie pentru iPhone X cumparata direct din China la pretul de doar 35 de dolari, o valoare infima pentru o carcasa de acest gen. Dupa cum puteti vedea din clipul video de mai jos, ea se potriveste perfect pe telefonul iPhone X, si arata ca si cum ar fi fost creata de catre compania Apple, fiind foarte apropiata de una reala.

Desi a avea un iPhone X rosu este ceva foarte cool, problema sta totusi in faptul ca va trebui sa renuntati atat la garantie, cat si la rezistenta la apa, ambele disparand la schimbare. Aceasta nu e prima oara cand vedem un iPhone X rosu, dar e prima oara cand vedem unul care are inclusiv marcajul Producti(RED) in carcasa, la fel ca un telefon real.

Articolul precedentGoogle Chrome: Noua Functie SECRETA a Browserului
Articolul următoriPhone X 2018: Vestea BUNA pentru Fanii Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.