iPhone X Rosu – Asa ti-l faci SINGUR Acasa

iPhone X Rosu faci SINGUR Acasa

iPhone X rosu este unul dintre acele telefoane pe care foarte multi si-ar dori sa il aiba, dar pe care nu si-l pot cumpara deoarece Apple nu vinde un asemenea model in acest moment. In ciuda acestui lucru, un youtuber a reusit sa isi creeze propriul iPhone X rosu cu o carcasa speciala pentru telefon, deci fara a aplica o simpla folie peste carcasa unui model real.

iPhone X rosu a fost creat folosind o carcasa rosie pentru iPhone X cumparata direct din China la pretul de doar 35 de dolari, o valoare infima pentru o carcasa de acest gen. Dupa cum puteti vedea din clipul video de mai jos, ea se potriveste perfect pe telefonul iPhone X, si arata ca si cum ar fi fost creata de catre compania Apple, fiind foarte apropiata de una reala.

Desi a avea un iPhone X rosu este ceva foarte cool, problema sta totusi in faptul ca va trebui sa renuntati atat la garantie, cat si la rezistenta la apa, ambele disparand la schimbare. Aceasta nu e prima oara cand vedem un iPhone X rosu, dar e prima oara cand vedem unul care are inclusiv marcajul Producti(RED) in carcasa, la fel ca un telefon real.

4 COMENTARII