Samsung: Planul URIAS pentru a DOMINA iPhone

Samsung are un plan urias pentru a domina iPhone anul acesta, compania coreeana avand dorinda de a crea smartphone-uri cu adevarat revolutionare pentru clienti.

Samsung Planul URIAS DOMINA iPhone

Samsung a ramas in 2018 producatorul de telefoane mobile ale carui smartphone-uri au ecrane cu margini mari, ceva ce pana si producatorii chinezi nu mai ofera pentru clientii care le cumpara produsele. Samsung stie ca a ramas in urma concurentei cu acest design invechit, asa ca are un plan foarte interesant pentru a intrece iPhone, dar si producatorii chinezi cu care concureaza tot mai intes in ultimul an, si in fata carora pierde tot mai mult teren.

Samsung intentioneaza sa introduca senzorii telefoanelor si camera frontala sub ecranul viitoarelor smartphone-uri, in timp ce difuzorul urmeaza sa fie eliminat pentru a implementa o alta tehnologie. Am aflat deja ca in Samsung Galaxy S10 urmeaza sa fie folosita o tehnologie speciala care va permite redarea sunetelor folosind ecranul, in locul unui difuzor superior, iar acesta poate fi doar inceputul marilor schimbari pentru produsele coreenilor.

Samsung: Planul URIAS pentru a DOMINA iPhone

Samsung vrea sa intreaca Apple in ceea ce priveste adoptarea de tehnologii revolutionare pentru telefoane, iar in aceasta idee, exista sanse foarte mari ca in viitoarele smartphone-uri ale coreenilor sa avem ecrane care acopera tot panoul frontal. Singura solutie de a trece la design-urile viitorului este adoptarea de ecrane care nu mai au deloc margini, iar obiectivul celor de la Samsung pare a fi de a ascunde totul sub ecran, asa cum vedem la Oppo Find X, sau Vivo NEX, intr-o anumita masura.

Samsung inca nu a ajuns la un nivel atat de avansat pentru ecranele viitoarelor sale telefoane, sau poate vom avea parte de o surpriza majora cu Samsung Galaxy S10, un telefon de la care exista asteptari foarte mari anul viitor. Ma bucur sa vad ca Samsung isi stabileste obiective atat de importante pentru viitoarele sale telefoane, si sunt sigur ca le poate indeplini, mai ales ca la coreeni exista oameni dispusi sa faca investitii majore.

26 COMENTARII

  1. Daca s-ar fi putut in 2017 toti ar fi facut…sau macar cei mari…sa vedem daca samsung poate in 2019..dar greu de crezut tinand cont ca nici fingerprint in display nu au reusit pana acum
    Eu zic ca totul in display abia prin 2020-2021

  2. Asta inseamna inovatie nu sa trantesti un decupaj hidos pentru a simplifica treaba si sa spui ca are tehnologia viitorului in el. The future of smartphones ????. Mereu rad cand imi aduc aminte ce penibili au fost in toamna si ce nesimtire pe ei sa puna acel pret astronomic si nejustificat.

  3. Păcat ca doar design .. stabilitate canci ca de-obicei .. mulți rami și degeaba 🙁 offf tot iPhone rămâne rege. Prefer notch in loc sa mi se restarteze telefonul la 3 aplicații deschise :))))

  4. Chiar ar fii ceva revolutionar daca ar face asta…..adica nu stiu cum sa spun dar nu este “floare la ureche” ceea ce vrea sa faca Samsung,le va fii foarte greu celor de la Apple daca ceea ce spui tu va fi pus in aplicare!

  5. @ burn @ ndaj. Nu știu când ați folosit voi ultima data un telefon android dar așa ceva nu se mai întâmpla de mult timp. Androidul a devenit ( din păcate sau din fericire , tine de perspectiva fiecăruia) egal IOS-ului , deci ce ziceți voi se întâmpla in trecut.

  6. Total de acord cu Iulian . Cine spune ca android e instabil vorbește ca sa se afle in treaba . Singurul dezavantaj al androidului sunt ads-urile și pop-up-urile deosebit de agasante . Când or remedia problema asta mulți v-or trece dintr-o parte într-alta , clar

  7. Daca s-ar fi putut in 2017 toti ar fi facut…sau macar cei mari…sa vedem daca samsung poate in 2019..dar greu de crezut tinand cont ca nici fingerprint in display nu au reusit pana acum
    Eu zic ca totul in display abia prin 2020-2021

  8. nu stiu ce sa zic, dar multe eboda sau telefoane simple, chiar si samsung seria J, se mai blocheaza sau au probleme cu meniurile, si toate au android…deci ceea ce spui tu se respecta la high end mai ales…iOS nu are decat high end…deci comparam toata plaja iOS ce o reprezinta doar iphone si ipad si tot android ce inseamna toate kkturile de 50$ pana la cele high end…si o sa vezi ca media ramane tot acolo ..adica android are probleme pt ca sute de milioane sunt low-mid end android ce ruleaza sistem de operare oficial de acum 3-4 ani si merge ca un kkt

  9. Srb. De acord cu ce ai spus , dar aici vorbim de gama high end, deoarece aceste modele se bat cu iPhone, nu E-Boda sau alte petarde de telefoane la 50-100 €/$.

  10. Ești naiv să crezi că nu a putut băga scaner de amprentă în display. Tehnologia este valabilă de multă vreme, și până și Apple o deține. Nu au instalat-o deocamdată deoarece au vrut să o păstreze ca un “As din mânecă”

    Așa este și în domeniul militar: tehnologia militară pe care o vedem astăzi este inventată de vreo 10-20 ani. Tehnologia inventată în 2015-2018 este ultra avansată față de ceea ce știm noi. În caz de război, țara deținătoare o pune pe câmpul de luptă și vine cu un element surpriză pentru a învinge dușmanul.

  11. Nope, iphone 6s cand a aparut a fost high end si oficial a venit cu ios9 and so on
    Iar esti un destept ce compara generatii total diferite?! Ok

  12. Merlin. In lipsa de argumente o dai in trolleala. In loc sa te bucuri de progresul tehnologic comentezi efectiv fără rost.

  13. Pai stai,momentan sunt doar texte fara progres. Stai sa vedem ce va fi oficial si daca va fi cum va merge totul si ce compromisuri vor fi

  14. Ești naiv să crezi că nu a putut băga scaner de amprentă în display. Tehnologia este valabilă de multă vreme, și până și Apple o deține. Nu au instalat-o deocamdată deoarece au vrut să o păstreze ca un “As din mânecă”

    Așa este și în domeniul militar: tehnologia militară pe care o vedem astăzi este inventată de vreo 10-20 ani. Tehnologia inventată în 2015-2018 este ultra avansată față de ceea ce știm noi. În caz de război, țara deținătoare o pune pe câmpul de luptă și vine cu un element surpriză pentru a învinge dușmanul.

  15. Nu am zis absolut nicaieri ca nu aveau tehnologia era vorba despre altceva.Esti naiv sa crezi ca puteau in 2017 sa bage si senzor in display cand aveau nevoie de milioane si zeci de milioane de bucati dar am vazut ca nu te pricepi
    Cand vivo si altii au venit deja nu mai e element surpriza sau as in maneca dar nah