Samsung: Planul URIAS pentru a DOMINA iPhone

Samsung are un plan urias pentru a domina iPhone anul acesta, compania coreeana avand dorinda de a crea smartphone-uri cu adevarat revolutionare pentru clienti.

Samsung Planul URIAS DOMINA iPhone

Samsung a ramas in 2018 producatorul de telefoane mobile ale carui smartphone-uri au ecrane cu margini mari, ceva ce pana si producatorii chinezi nu mai ofera pentru clientii care le cumpara produsele. Samsung stie ca a ramas in urma concurentei cu acest design invechit, asa ca are un plan foarte interesant pentru a intrece iPhone, dar si producatorii chinezi cu care concureaza tot mai intes in ultimul an, si in fata carora pierde tot mai mult teren.

Samsung intentioneaza sa introduca senzorii telefoanelor si camera frontala sub ecranul viitoarelor smartphone-uri, in timp ce difuzorul urmeaza sa fie eliminat pentru a implementa o alta tehnologie. Am aflat deja ca in Samsung Galaxy S10 urmeaza sa fie folosita o tehnologie speciala care va permite redarea sunetelor folosind ecranul, in locul unui difuzor superior, iar acesta poate fi doar inceputul marilor schimbari pentru produsele coreenilor.

Samsung: Planul URIAS pentru a DOMINA iPhone

Samsung vrea sa intreaca Apple in ceea ce priveste adoptarea de tehnologii revolutionare pentru telefoane, iar in aceasta idee, exista sanse foarte mari ca in viitoarele smartphone-uri ale coreenilor sa avem ecrane care acopera tot panoul frontal. Singura solutie de a trece la design-urile viitorului este adoptarea de ecrane care nu mai au deloc margini, iar obiectivul celor de la Samsung pare a fi de a ascunde totul sub ecran, asa cum vedem la Oppo Find X, sau Vivo NEX, intr-o anumita masura.

Samsung inca nu a ajuns la un nivel atat de avansat pentru ecranele viitoarelor sale telefoane, sau poate vom avea parte de o surpriza majora cu Samsung Galaxy S10, un telefon de la care exista asteptari foarte mari anul viitor. Ma bucur sa vad ca Samsung isi stabileste obiective atat de importante pentru viitoarele sale telefoane, si sunt sigur ca le poate indeplini, mai ales ca la coreeni exista oameni dispusi sa faca investitii majore.