Samsung Galaxy S9 vs iPhone X cu iOS 12 – Performantele Comparate

Samsung Galaxy S9 si iPhone X cu iOS 12 au performantele comaprate astazi pentru a ni se arata daca Apple a reusit sa imbunatateasca experienta oferita de catre telefon.

Samsung Galaxy S9 iPhone X iOS 12 Performantele Comparate

Samsung Galaxy S9 si iPhone X cu iOS 12 apar astazi intr-un nou test al performantelor care are menirea de a ne arata daca promisa imbunatatire majora a performantelor din noua versiune a sistemului de operare e adevarata. Vorbim despre un Samsung Galaxy S9 care ruleaza versiunea standard a sistemului de operare oferita de catre compania coreeana, deci aici nu se schimba nimic, insa in cazul iPhone X vorbim dspre versiunea beta a iOS 12 oferita de Apple.

Samsung Galaxy S9 a intrecut iPhone X in performante in fiecare test de pana acum, iar aici vorbim despre versiunea plus, iar asta pentru ca lacomia Apple si neincluderea a 4 GB RAM, ci doar 3, afecteaza performantele iPhone X. Puteti vedea ca in prima parte a testului iPhone X cu iOS 12 reuseste sa intreaca Samsung Galaxy S9 in deschiderea aplicatiilor pentru prima oara, de la un anumit punct, insa lucrurile se schimba la redeschiderea lor din fundal.

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X cu iOS 12 – Performantele Comparate

Samsung Galaxy S9 umileste in continuare iPhone X in performante, iar iOS 12 nu aduce vreo imbunatatire din vreun punct de vedere, totul derulandu-se exact la fel precum in testele facute anterior. Desi cei de la Apple au promis imbunatatiri substantiale pentru performantele iOS 12 in comparatie cu versiunile anterioare, chiar si acest test dintre Samsung Galaxy S9 si iPhone X demonstreaza ca absolut nimic nu s-a schimbat, din pacate.

Samsung Galaxy S9 intrece iPhone X doar in versiunea Plus, acolo unde are suficienta memorie RAM pentru a tine deschise in fundal aplicatiile pe care le deschid utilizatorii, versiunea standard fiind incapabila de asa ceva. Samsung Galaxy S9 este un telefon foarte bun, insa versiunea Plus este cea care are intotdeuana parte de performante foarte bune, in timp ce iPhone X ramane in continuare un telefon “castrat”, care desi e scump, are nevoie de mai mult.

9 COMENTARII

  1. Ios 12 are noua functie “idonothinguseful” pentru iphone 8 si x si pentru modelele anterioare are functiile “slowdown” si “buyanew iphone”

  2. Doamne, cati ani am auzit ca iphone nu are nevoie de memorie ram, ca are un sistem de operare facut pe Venus de martieni, ca doar nenorocirea de android are nevoie de memorie ram !!

  3. Ios 12 are o noua functie “idonothinguseful” pentru iphone 8 si X si pentru modelele anterioare de sarmani are functiile “slowdown” si “buyanew iphone”

  4. Tocmai de aia Apple se depărtează pe zi ce trece tot mai mult de conceptul de brand, pentru că voi îi sunteți fideli.