Westworld: Jocul pentru iPhone si Android

Westworld este acum disponibil sub forma unui joc pentru iPhone si Android, utilizatorii de pe intreaga planeta putandu-si crea propria lume in cadrul titlului.

Westworld Jocul iPhone Android

Westworld este unul dintre cele mai populare seriale TV ale momentului, cei de la HBO reusind sa creeze ceva ce oameni din lumea intreaga vor sa vada, iar acum exista si un joc pentru iPhone si Android. Daca ati urmarit serialul Westworld la HBO, atunci stiti ca vorbim despre o lume special creata pentru ca oamenii sa retraiasca Vestul Salbatic, populat de roboti umani inteligenti, si sa faca orice doresc.

Westworld, jocul pentru iPhone si Android, nu va pune in postura unui vizitator al parcului Delos, unde se desfasoara actiunea din film, ci in postura unuia dintre administratorii sai. In aceasta calitate, voi veti avea posibilitatea de a crea intreaga lume vizibila in Delos, dar si de a avea grija ca toate “gazdele”, adica robotii inteligenti care arata exact ca oamenii, sa se comporte normal.

Westworld: Jocul pentru iPhone si Android

Westworld va permite as va creati propria lume virtuala direct de pe iPhone si Android, pentru a crea o experienta care sa fie chiar mai buna decat cea pe care ati vazut-o la televizor. Desigur ca veti avea la indemana toate ustensilele pentru a reproduce fidel ceea ce este prezentat in Westworld, insa vor exista si destule surprize interesante de la creatorii jocului.

“Welcome to Delos. As a Trainee at Westworld, you’ve been granted access to the official Delos Park Training Simulation (DPTS), developed to help you learn all aspects of park operations and Host maintenance. Build and control the park, create and evolve Artificially Intelligent Hosts, and indulge the many human appetites of your Guests. Prove yourself as an employee, and you’ll gain access to the park in ways only Westworld’s creators could have designed.”

Westworld este are disponibile si toate personajele pe care le stiti din seria de la HBO, astfel ca veti avea ocazia de a controla atat “gazde”, cat si vizitatorii pe care ii iubiti. Jocul Westworld pentru iPhone si Android este disponibil gratuit in momentul de fata, si il puteti descarca de aici si de aici pe terminalele voastre chiar in acest moment.

1 COMENTARIU