iOS 12 Jailbreak: un Nou Exploit 0Day il Face Posibil

iOS 12 jailbreak devine aproape sigur daca acest exploit 0day nu va fi folosit pentru actuala solutie de iOS 11.3.1 jailbreak ce va fi lansata pe iPhone si iPad.

iOS 12 Jailbreak Nou Exploit 0Day Posibil

iOS 12 jailbreak pentru iPhone si iPad se apropie tot mai mult de realitate desi compania Apple inca nu a lansat public versiunea finala a sistemului de operare pentru noi. Totul va fi posibil daca un nou exploit 0Day, adica necunoscut Apple, nu va fi folosit pentru a face iOS 11.3.1 jailbreak, si va fi tinut pentru un viitor iOS 12 jailbreak, probabil prin toamna.

Cel care a descoperit aceasta vulnerabilitate lucreaza in momentul de fata la lansarea unei solutii de iOS 11.3.1 jailbreak, el descoperind multiple exploit-uri de acest gen pana acum. Anuntul vine la doar o zi dupa ce s-a publicat o noua pagina in care sunt listate motivele Apple pentru a nu face jailbreak, insa cei care si-l doresc nu vor tine cont de ele.

iOS 12 Jailbreak: un Nou Exploit 0Day il Face Posibil

https://twitter.com/coolstarorg/status/1008140067603279872

Conform celui care lucreaza la solutia de iOS 11.3.1 jailbreak in momentul de fata, multiple exploit-uri 0day au fost descoperite un sistemul APFS al companiei Apple. Acesta a fost creat special pentru a oferi securitate suplimentara, printre altele, pentru iOS, insa iata ca efectul final este exact invers, iar acest lucru este foarte bun pentru noi, in final.

Acum trebuie doar sa speram ca pentru solutia de iOS 11.3.1 jailbreak va fi gasita o metoda de implementare care sa fie mai eficienta decat cea a folosirii exploit-ului ce-ar putea fi utilizat in iOS 12.