Samsung Galaxy S9: PROBLEMELE MARI pentru Samsung in 2018

Samsung Galaxy S9 genereaza probleme foarte mari pentru compania Samsung in anul 2018, coreenii fiind complet depasiti de situatie, din pacate pentru noi.

Samsung Galaxy S9 PROBLEMELE MARI 2018

Samsung Galaxy S9 a avut parte de un start destul de incet in ceea ce priveste vanzarile, compania Samsung inregistrand comenzi mai mici pentru acest model in comparatie cu Samsung Galaxy S8, insa ele au inceput usor sa creasca. Samsung Galaxy S9 a avut parte de o evolutie mai buna in vanzari in aprilie in comparatie cu martie, insa analistii sunt de parere ca totul este doar o situatie de moment si ca anul 2018 va fi unul prost pentru coreeni.

Samsung Galaxy S9 nu va ajuta Samsung sa isi atinga obiectivul cu vanzari de 350 de milioane de smartphone-uri in anul 2018, acesta fiind stabilit initial la 320 de milioane de smartphone-uri, iar dupa lansarea noului telefon a fost crescut. Samsung a fost foarte optimista in momentul in care Samsung Galaxy S9 a fost lansat pe piata, insa increderea sa in telefon a fost prost plasata, deoarece realitatea este ca el nu are succes chiar atat de mare.

Samsung Galaxy S9: PROBLEMELE MARI pentru Samsung in 2018

Samsung Galaxy S9 a ajutat Samsung sa inregistreze vanzari de 78 de milioane de unitati in T1 2018, insa in T2 2018 se asteapta vanzari de doar 73 de milioane de unitati, iar in urmatoarele trimeste ele nu ar urma sa ajunga al 80 de milioane. In 2017 Samsung ar fi vandut 319.8 miloane de smartphone-uri, deci depasirea valorii de 320 de milioane parea ceva sigur, insa vanzarile slabe ale Samsung Galaxy S9 de pana acum nu prea ajuta coreenii.

“Samsung’s goal this year is 350 million units, which is higher than originally reported, and considering the lower-than-expected sales of the Galaxy S9 and its struggling mobile business in China, the figure appears to be a far-fetched goal. Samsung’s initial plan was to ship 320 million smartphone units, but with the robust preorders of the S9 in the first quarter this year, the firm moved up its goal.”

Samsung Galaxy S9 are estimate vanzari anuale de doar 30 de milioane de unitati, mai putin decat a reusit iPhone X in doar un trimestru si jumatate, insa vorbim despre vanzarile unei serii, comparate cu cele ale unui singur model. Dubii ca seria Samsung Galaxy S9 este un esec nu prea mai exista, asa ca acum ramane doar de vazut daca Samsung Galaxy Note 9 va avea aceeasi soarta si se ce pregateste pentru Samsung Galaxy S10.

4 COMENTARII

  1. Mda , capitalismul asta – daca nu e neparat crestere, e esec , criza, se termina lumea !!!.
    De la lansare auzim aceleasi povesti, iar in aprilie ,S9 a batut toate vanzarile , inclusiv cele de iPhone . “Estimarile analistilor ” au fost la fel si in martie, aprilie si nu s-au adeverit, deci nu dam doi bani pe ele.
    Daca pt Samsung sunt probleme mari, pt Apple cu vanzarile catastrofale , ce e ?

  2. probabil va referiti la americani si la alte natii de oameni , dar in cercul meu ( 50 de oameni cu care umblu mai mereu ) 16 oameni au s9 si doar 2 au iphone x , asadar iphone x se vinde bine probabil doar in tarile unde oamenii au bani ( germania , anglia etc ) , dar la noi oamenii daca vad un produs cu 1700 lei mai ieftin si mai bun la specificatii( nu la optimizare ma refer , ci la ram , procesor , ecran ) il iau pe acela. sincer parerea mea e ca iphone x este foarte bun , dar nu isi justifica pretul. 5200 lei este enorm pentru un telefon in romania , pot sa imi iau o masina la sh de banii aia. Si pentru cei ce zic ca critic iphone dar n-am bani si sunt sarac , sotia mea are iphone x si l-am testat. Merge mai greu decat s9-ul meu si se duce bateria imediat pe jocuri tank ca pubg mobile , fortnite , unde altadata se credea ca iphone-ul este baza la jocuri. Dupa mine daca iphone x costa 3000-4000 de lei era produsul perfect , iar apple reusea sa creasca vanzarile si in tarile mai slab dezvoltate.

  3. S9 e un telefon superb ca raport calitate-pret si va continua sa se vanda mai ales in septembrie, la reducerile de dinainte de lansarile Apple precum si in februarie, la reducerile de dinainte de S10. Probabil ca in Februarie il voi lua, daca nu cumva e vreo super oferta de BF. iPhone deja e un moft costisitor.

  4. Am cumparat si eu un s9+ indemnat de frustrarile pe care le aveam de cand mi-am luat X-le. Am ajuns la urmatoarele concluzii: s9+ are un ecran mai bun decat X-le, o camera mai buna, in unele aplicatii e mai rapid. In jocuri tank(pubg) e fail. Sacadeaza si nu stie ce inseamna 60fps. Sunetul pe noile difuzoare nu mi-a placut, e metalic, nu e la fel de deep ca cel de pe X. Nu am reusit sa ma acomodez cu el, e o chestiune de gusturi in fond. Cert este un lucru: Apple stagneaza iar Samsung evolueaza!