Samsung GALAXY Note 9: Functiile MAJORE ce MERITA Asteptate

Samsung GALAXY Note 9 are anuntate o serie de functii majore pentru care asteptarea va merita din partea clientilor, coreenii pregatindu-se sa uimeasca din nou.

Samsung Galaxy Note 9 Functiile MERITA Asteptate

Samsung GALAXY Note 9 nu va avea schimbari de design care sa-i faca pe fanii coreenilor sa cumpere noul smartphone, in aceasta toamna, asa ca Samsung se va implementa noutati majore pentru stylusul S Pen. Deocamdata acestea nu au fost dezvaluite, insa unul dintre cei care a dezvaluit cele mai multe noutati importante pentru telefoanele Samsung sustine ca Samsung GALAXY Note 9 va avea un S Pen cu functii care merita asteptate in acest an.

Samsung GALAXY Note 9 are anuntat pentru S Pen cele mai importante actualizari care au fost oferite pana in momentul de fata de catre compania coreeana, deci vorbim cu siguranta despre ceva care nu trebuie trecut cu vederea. S Pen a fost implementat de catre coreeni in aceasta serie de telefoane special pentru cei din mediul de afaceri, sau artisti, asa ca sunt asteptate schimbari serioase pentru Samsung GALAXY Note 9 din acest punct de vedere.

Samsung GALAXY Note 9: Functiile MAJORE ce MERITA Asteptate

Samsung Galaxy Note 9 Functiile MERITA Asteptate 1

Samsung GALAXY Note 9 a avut anuntate pentru S Pen o gama foarte diversificata de schimbari, de la implementarea de suport Bluetooth si pana la transformarea intr-o boxa, microfon pentru apeluri, sau scrierea pe suport de hartie. Desigur ca acestea sunt doar “fantezii”, pentru ca mai reala ar fi implementarea in Samsung GALAXY Note 9 a unui ecran care sa poata percepe mai rapid si mai corect miscarile facute cu S Pen, ceva ce ar creste importanta accesoriului.

Samsung GALAXY Note 9 are in S Pen unul dintre accesoriile importante pentru care telefonul este efectiv cumparat de catre clienti, asa ca va fi extrem de interesant de vazut ce au pregatit coreenii pentru noi. Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie lansat in luna august, in urma unei prezentari care este programata pentru 2 sau 9 august, atunci urmand a fi dezvaluite toate noutatile sale importante, inclusiv pretul la care va fi pus in vanzare.