Prima Pagina Samsung Samsung GALAXY Note 9: LANSARE FARA Inovatii

Samsung GALAXY Note 9: LANSARE FARA Inovatii

Samsung GALAXY Note 9 va avea parte de o lansare fara inovatii din partea companiei Samsung, noul model de smartphone fiind atat de plictisitor precum iti imaginezi.

17

Samsung Galaxy Note 9 Lansare Inovatii

Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat in prima parte a lunii august, o noua publicatie asiatica, de la care am vazut multe informatii valide despre produsele coreenilor, confirmand acest lucru pentru toata lumea. S-a spus deja in cateva randuri ca Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat pe 2, sau 9 august, de catre cei de la Samsung, iar aceasta pare sa fie intr-adevar perioada in care telefonul va fi dezvaluit pentru lumea intreaga, cel mai probabil la New York.

Samsung GALAXY Note 9 nu va veni cu un cititor de amprente integrat in ecran, asa cum inca mai spera multa lume, aceasta publicatie confirmand iarasi faptul ca inovatiile vor lipsi cu desavarsire din noul model de smartphone. Samsung GALAXY Note 9 va avea o camera mai buna implementata de catre cei de la Samsung, va avea noi chip-uri cu procesoare performante, insa din pacate nu va fi nimic “wow”, care sa atraga atentia multor oameni.

Samsung GALAXY Note 9: LANSARE FARA Inovatii

Samsung GALAXY Note 9 este anuntat de ceva vreme ca un telefon care nu va avea un design nou, ci va semana extrem de mult cu Samsung Galaxy Note 8, exceptie facand camera si cititorul de amprente, acestea urmand a fi pozitionate diferit. Restul design-ului pentru Samsung GALAXY Note 9 va fi identic cu cel al modelului anterior, compania Samsung evitand sa mai faca schimbari importante, desi asta i-ar fi putut aduce o crestere in vanzarile de telefoane.

“Samsung Galaxy Note 9 (tentative name), which is expected to be released globally in early August, will be equipped with iris authentication function. Samsung Electronics tried to introduce FOD function in Galaxy Note 9 but it was excluded as a technical difficulty.”

Samsung GALAXY Note 9 va completa seria de telefoane pe care coreenii le-au pregatit pentru anul 2018, aceasta fiind ultima lansare majora pe care ei o mai fac, restul modelelor importante fiind tinute pentru 2019. Samsung GALAXY Note 9 ar trebui sa ajunga in magazine pana la finalul lunii august, insa deocamdata nu se stie la ce pret ar urma sa perceapa corenii pentru el, asa ca ramane de vazut cat de mult vor trebui sa plateasca fanii pentru lipsa inovatiilor.