Samsung GALAXY Note 9: LANSARE FARA Inovatii

Samsung GALAXY Note 9 va avea parte de o lansare fara inovatii din partea companiei Samsung, noul model de smartphone fiind atat de plictisitor precum iti imaginezi.

Samsung Galaxy Note 9 Lansare Inovatii

Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat in prima parte a lunii august, o noua publicatie asiatica, de la care am vazut multe informatii valide despre produsele coreenilor, confirmand acest lucru pentru toata lumea. S-a spus deja in cateva randuri ca Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat pe 2, sau 9 august, de catre cei de la Samsung, iar aceasta pare sa fie intr-adevar perioada in care telefonul va fi dezvaluit pentru lumea intreaga, cel mai probabil la New York.

Samsung GALAXY Note 9 nu va veni cu un cititor de amprente integrat in ecran, asa cum inca mai spera multa lume, aceasta publicatie confirmand iarasi faptul ca inovatiile vor lipsi cu desavarsire din noul model de smartphone. Samsung GALAXY Note 9 va avea o camera mai buna implementata de catre cei de la Samsung, va avea noi chip-uri cu procesoare performante, insa din pacate nu va fi nimic “wow”, care sa atraga atentia multor oameni.

Samsung GALAXY Note 9: LANSARE FARA Inovatii

Samsung GALAXY Note 9 este anuntat de ceva vreme ca un telefon care nu va avea un design nou, ci va semana extrem de mult cu Samsung Galaxy Note 8, exceptie facand camera si cititorul de amprente, acestea urmand a fi pozitionate diferit. Restul design-ului pentru Samsung GALAXY Note 9 va fi identic cu cel al modelului anterior, compania Samsung evitand sa mai faca schimbari importante, desi asta i-ar fi putut aduce o crestere in vanzarile de telefoane.

“Samsung Galaxy Note 9 (tentative name), which is expected to be released globally in early August, will be equipped with iris authentication function. Samsung Electronics tried to introduce FOD function in Galaxy Note 9 but it was excluded as a technical difficulty.”

Samsung GALAXY Note 9 va completa seria de telefoane pe care coreenii le-au pregatit pentru anul 2018, aceasta fiind ultima lansare majora pe care ei o mai fac, restul modelelor importante fiind tinute pentru 2019. Samsung GALAXY Note 9 ar trebui sa ajunga in magazine pana la finalul lunii august, insa deocamdata nu se stie la ce pret ar urma sa perceapa corenii pentru el, asa ca ramane de vazut cat de mult vor trebui sa plateasca fanii pentru lipsa inovatiilor.

17 COMENTARII

  1. Nu v-ați saturat de Samsung ? Aceasi prostie de telecomanda ambalata la fel cu amprenta poziționată ba in dreapta ba in stânga ba sub camere ? In rest nimic wow ? Pana și Huawei și e ceva mai mult ca prostia asta de companie .. in afara de camere și televizoare 0 barat.

  2. Sa scoti un telefon pe an doar asa aiurea nu are rost.Lasa oamenii sa se sature de cel vechi si apoi scoate ceva wow.De unde banii de altul??

  3. Nu are nimic în plus față de alții , doar prețul mai mare , același hardware , același soft și acum sunt depășiți de multe firme chinezești la design … De ce sa cumperi Samsung ?

  4. Ndaj. Chiar vrei sa vorbim de scos telefoane fără inovații ? Apple ce a făcut 4 ani de zile ? Înainte sa mă faci hater sau mai știu eu ce sunt deținător de produse Apple.

  5. Sunt niște troli Apple care comentează strict ca sa se afle în treaba, nu au nicio legătură ce spun ei cu realitatea
    Nu o să răspundă înapoi

  6. @George89. Nu așteptam un răspuns pentru ca nu are argumente. Cum am scris mai sus, sunt fan Apple, dețin produse Apple, dar sunt și subiectiv. Ce nu îmi place aici e faptul ca mulți sunt ipocriți și arunca cu noroi in anumite firme fără sa vadă ce au in propria grădină. Nu o sa continui discuția pentru ca e fără rost.

  7. Trebuie sa fii prost sau necunoscator ca sa iti inchipui ca Note 9 va fi mult diferit fatza de S9 plus. In fiecare an , Note a fost dezvoltat 99 % pe platforma “S” -ului din anul respectiv, aparut inainte, in primavara. Note 9 chiar va avea totusi o schimbare majora pentru Samsung: primul acumulator de 4000 mah si primul incarcator cu curent care incarca cu 12 volti la 2,1 amperi, adica 25 wati.

  8. Ba da, arată bine, de la un metru. Pentru mine, e din topor. De ce spun asta? Problema mea cu el este că găurile de microfon, SIM, port de încărcare ș.a.m.d. nu sunt centrate. Eu am o mare problemă cu asta când mă uit la el.
    Pare că a fost găurită carcasă după cum au căzut componentele în el, lucru care mi se pare lipsit de meticulozitate. Faci un design premium, folosești materiale de calitate, dar nu ești în stare să aliniezi și să centrezi după niște proporții.

    Repet, e problema mea, dar pentru mine e definitorie. Nu accept nivelul ăsta de neprofesionalism, când terminale de 3-400€ reușesc să fie aliniate.