Samsung GALAXY S10: Noutatea MAJORA COPIATA de la iPhone

Samsung GALAXY S10 va avea o noutate importanta copiata de la iPhone deoarece Samsung nu se poate abtine sa nu preia ideile de succes ale celor de la Apple.

51

Samsung GALAXY S10 Noutatea COPIATA iPhone

Samsung GALAXY S10 va fi lansat in cursul anului 2019, aceasta fiind o versiune aniversara a seriei de telefoane pe care coreenii le vand in lumea intreaga, insa cateva schimbari foarte mari sunt pregatite. Probabil stiti deja de faptul ca Samsung GALAXY S10 va avea un cititor de amprente in ecran, si ca ar putea ramane fara iris scanner, sau difuzor, prin implementarea unor tehnoloii inovatoare de redare a sunetelor folosind ecranul si carcasa.

Samsung GALAXY S10 a avut totusi o alta schimbare majora anuntata pentru anul viitor, mai exact faptul ca trei modele urmeaza sa fie lansate de catre compania coreeana, exact ce face Apple cu iPhone 9 si seria iPhone 11. Se stie de foarte mult timp ca Apple vrea sa lanseze trei noi modele ale iPhone in toamna, iar seria Samsung GALAXY S10 nu va fi diferita din acest punct de vedere, Samsung luand abia recent decizia de a lansa trei, in loc de doua, modele de telefoane.

Samsung GALAXY S10: Noutatea MAJORA COPIATA de la iPhone

Samsung GALAXY S10 va fi pus in vanzare in doua modele care au ecran cu diagonala de 5.8 inch, plus un al treilea cu ecran de 6.2 inch, primul fiind o versiune ieftina, in timp ce urmatoarele 2 vor fi premium si vor avea functii suplimentare. Exact acelasi lucru este anuntat pentru telefoanele iPhone 9 si iPhone 11 ale companiei Apple inca de prin primavara, iar cei de la Samsung nu s-au putut abtine, si vor copia strategia in Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY S10 va fi prima serie premium a coreenilor care va fi vanduta in trei modele, iar inaintea Apple, cei de la Huawei vindeau telefoanele in acest mod, insa abia cand Apple s-a hotarat sa o faca, brusc si Samsung a luat o decizie similara. Acestea fiind spuse, Samsung GALAXY S10 va fi prezentat la inceputul anului viitor de catre compania Samsung, iar in baza a ceea ce vedem acum, se anunta a fi un telefon foarte interesant din multe puncte de vedere.