Vivo Pregateste un Face ID SUPERIOR celui din iPhone X

Vivo a prezentat zilele trecute un sistem Face ID superior celui creat de catre compania Apple pentru iPhone X, chinezii fiind primii care cloneaza Face ID.

Vivo Face ID SUPERIOR iPhone X

Vivo este unul dintre producatorii care a intrat in atentia multor oameni vara aceasta dupa ce a lansat Vivo NEX, primul dintre cele doua telefoane care au ecrane uimitoare, depasind iPhone X in atentia primita. Conform unor informatii aparute astazi, cei de la Vivo vor sa lanseze o clona a Face ID care proiecteaza 300.000 de puncte pe fetele utilizatorilor pentru mapare 3D si recunoastere, fata de 30.000 cat proiecteaza Face ID din iPhone X.

Vivo pregateste, practic, o clona Face iD care functioneaza in baza aceluiasi principiu, dar in mod teoretic ar trebui sa fie mult mai sigura prin faptul ca proiecteaza mai multe puncte de mapare pe fetele oamenilor. Vivo este primul producator care foloseste aceasta tehnologie pentru propriile telefoane, iar asta desi cei de la Oppo au testat-o deasemenea, insa au evitat sa o implementeze pana acum, desi cel mai probabil o vor face in viitorul apropiat.

Vivo Pregateste un Face ID SUPERIOR celui din iPhone X

Vivo a prezentat noua tehnologie in cadrul Mobile World Congress 2018 din Shanghai, iar conform celor demonstrate acolo, acesta va fi primul producator de telefoane Android care reuseste cu succes sa cloneze Face ID. Avand in vedere ca Vivo a clonat inclusiv interfata sistemului de operare iOS, atunci este destul de clar faptul ca aceasta clona a Face ID va functiona si arata foarte similar cu ceea ce a implementat compania Apple pentru iPhone X anul trecut.

“By combining TOF 3D Sensing Technology with AI, we will continue to explore new possibilities for a better future.”

Vivo vrea sa duca tehnologia mai departe, totusi, iar asta deoarece ar putea oferi un sistem care permite scanarea unei intregi persoane pentru a crea un avatar 3D, sau pentru a permite incercarea de haine prin aplicatii. Vivo a reusit sa creeze o tehnologie foarte interesanta pentru telefoanele sale, insa deocamdata nu a anuntat cand ar urma sa o ofere pentru clienti intr-un smartphone, as ca mai este de asteptat pana cand ea va fi disponibila pentru toata lumea.