Samsung GALAXY S9: Functia BUNA ce o VREAU in iPhone

Samsung GALAXY S9 are incepand de astazi o noua functie foarte buna pe care as vrea sa o vad inclusiv in telefoanele iPhone pe care le vinde compania Apple.

Samsung GALAXY S9 Functia BUNA VREAU iPhone

Samsung GALAXY S9 are o noua functie foarte buna pe care as vrea sa o vad cat mai curand in telefoanele iPhone ale companiei Apple, ea fiind activata in cursul zilei de ieri pentru modelele care sunt vandute in SUA. Mai exact, modelele Samsung GALAXY S9 deblocate care sunt vandute acum in SUA au primit o actualizare care le permite utilizatorilor sa foloseasca functia radio FM pentru a asculta orice fel de posturi radio doresc, oricand au nevoie.

Samsung GALAXY S9 nu avea aceasta functie activata in SUA, desi chip-ul radio FM exista in chip-urile Qualcomm Snapdragon 845, insa cele Exynos 9810, care sunt folosite in modelele europene, nu ar avea asa ceva. Practic modelele pentru SUA si Canada ale Samsung GALAXY S9 au o noua functie grozava integrata de care europenii nu au parte, iar acesta este un lucru foarte bun pentru cei care au nevoie de o asemenea functionalitate in telefoane.

Samsung GALAXY S9: Functia BUNA ce o VREAU in iPhone

Samsung GALAXY S9 cu aceasta functie radio FM permite ascultarea posturilor radio, si a oricaror altor frecvente direct de pe telefon fara a folosi o conexiune de internet, ceva ce foarte multa lume isi doreste. Chiar daca in Romania exista internet din belsug, acoperirea nu este intotdeauna grozava, iar in anumite situatii a putea folosi radio FM pe Samsung GALAXY S9, sau orice alt telefon, ofera o experienta mai buna decat ascultarea prin streaming audio folosind internetul.

“Unlocked versions of the Samsung Galaxy S9 and S9 Plus are getting support for FM radio reception in their latest update. Now, you can listen to FM radio on the devices as long as you have wired headphones plugged in.”

Samsung GALAXY S9 este unul dintre putinele telefoane care mai ofera suport pentru radio FM in momentul de fata, ceva ce nu este chiar atat de grozav, iar asta pentru ca toate telefoanele ar trebui sa aiba asa ceva. Desi as vrea sa sper ca Apple va implementa in iPhone o functionalitate similara, imi vine totusi greu sa cred ca vom vedea in viitoarele modele ale americanilor posibiitatea de a folosi radio FM cu o aplicatie dedicata din App Store.