macOS Mojave Public Beta 1 a fost Lansat de Apple

macOS Mojave public beta 1 a fost lansat de catre compania Apple pentru utilizatorii de Mac-uri din intreaga lume, iar acum il poti testa si tu.

macOS Mojave Public Beta 1

macOS Mojave public beta 1 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru toti utilizatorii de Mac-uri interesati sa testeze aceasta actualizare oferita de catre cei din Cupertino. macOS Mojave a fost prezentat prima oara de catre cei de la Apple in cadrul WWDC 2018 la inceputul lunii mai, prima versiune beta fiind oferita atunci de catre americani.

macOS Mojave public beta 1 este oferit acum in aceasta versiune pentru ca Apple considera ca build-ul este suficient de stabil pentru a fi utilizat de catre oamenii obisuniti. tentatia de a testa macOS Mojave public beta 1 este foarte mare, iar asta pentru ca Apple a implementat o serie de functii noi de care foarte multi ar dori sa se bucure, insa trebuie prudenta.

macOS Mojave public beta 1 nu este 100% functional in momentul de fata, asa ca experienta de utilizare de care veti avea parte nu va fi chiar cea mai buna posibila. Nu v-as recomanda sa instalati macOS Mojave public beta 1 pe calculatorul pe care il folositi zilnic, deoarece exista riscul sa pierdeti date din cauza problemelor care exista in momentul de fata.

Articolul precedentSamsung GALAXY S9: Functia BUNA ce o VREAU in iPhone
Articolul următorYouTube: Update-ul nou Lansat pentru Aplicatie
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.