macOS Mojave Public Beta 1 a fost Lansat de Apple

macOS Mojave public beta 1 a fost lansat de catre compania Apple pentru utilizatorii de Mac-uri din intreaga lume, iar acum il poti testa si tu.

macOS Mojave Public Beta 1

macOS Mojave public beta 1 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru toti utilizatorii de Mac-uri interesati sa testeze aceasta actualizare oferita de catre cei din Cupertino. macOS Mojave a fost prezentat prima oara de catre cei de la Apple in cadrul WWDC 2018 la inceputul lunii mai, prima versiune beta fiind oferita atunci de catre americani.

macOS Mojave public beta 1 este oferit acum in aceasta versiune pentru ca Apple considera ca build-ul este suficient de stabil pentru a fi utilizat de catre oamenii obisuniti. tentatia de a testa macOS Mojave public beta 1 este foarte mare, iar asta pentru ca Apple a implementat o serie de functii noi de care foarte multi ar dori sa se bucure, insa trebuie prudenta.

macOS Mojave public beta 1 nu este 100% functional in momentul de fata, asa ca experienta de utilizare de care veti avea parte nu va fi chiar cea mai buna posibila. Nu v-as recomanda sa instalati macOS Mojave public beta 1 pe calculatorul pe care il folositi zilnic, deoarece exista riscul sa pierdeti date din cauza problemelor care exista in momentul de fata.