Samsung GALAXY Note 9: OFICIAL, Data de LANSARE Anuntata (VIDEO)

Samsung GALAXY Note 9 are in mod oficial data de lansare anuntata de catre compania coreeana, ea trimitand invitatiile pentru evenimentul care va avea loc in New York.

Samsung GALAXY Note 9 Data LANSARE VIDEO

Samsung GALAXY Note 9 are in mod oficial data de lansare anuntata astazi de catre compania Samsung, ea trimitand invitatiile pentru presa care urmeaza sa participe la evenimentul in care noul sau telefon va fi dezvaluit. Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat pe 9 august in cadrul unui eveniment care va avea loc in New York, locatie obisnuita pentru prezentarea acestor modele de telefoane din seria Note a celor de la Samsung.

Samsung GALAXY Note 9 are si un clip video de publicat de catre compania coreeana in care este prezentat noul stylus care urmeaza sa fie integrat, acesta putand aduce cateva noutati foarte interesante. Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa aiba un stylus galben, sau cel putin asta vedem in clipul video de mai jos, coreenii parand sa aiba intentia de a introduce noi culori pentru seria sa de telefoane, care este asteptata de catre foarte multi clienti.

Samsung GALAXY Note 9: OFICIAL, Data de LANSARE Anuntata (VIDEO)

https://youtu.be/pSaE5LbAHKo

Samsung GALAXY Note 9 nu va avea un design substantial diferit fata de cel al predecesorului sau, camera urmand a fi pozitionata vertical in carcasa pentru a fi inclusa o baterie mai mare, cu capacitate de 4000 mAh. O camera duala mai buna va fi deasemenea disponibila pentru Samsung GALAXY Note 9, impreuna cu noi chip-uri Qualcomm si Exynos, acestea fiind integrate in Samsung GALAXY S9 in primavara, dar vor fi disponibile inclusiv in acest model.

Samsung GALAXY Note 9 a avut multe noutati pana acum, insa nu se stie sigur cand va fi pus in vanzare de catre coreeni, sau care va fi pretul cerut pentru noile modele, asa ca mai avem de asteptat pentru a afla aceste detalii importante. acestea fiind spuse, Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat oficial pe 9 august intr-un eveniment organizat in New York, deci in mai putin de o luna vom afla cu ce ataca Samsung seria de telefoane iPhone din 2018.