Google Maps: Noua Functie GROZAVA Luata de la Waze

Google Maps are o noua functie grozava luata de la Waze, compania Google intentionand sa le ofere utilizatorilor o schimbare foarte importanta de astazi.

Google Maps Noua Functie GROZAVA Waze 349676

Google Maps are implementata, in mod surprinzator, o noua functie foarte interesanta si utila, ea fiind preluata de la Waze, un serviciu care a fost cumparat de catre cei de la Google cu doar cativa ani in urma. Mai exact, vorbim despre o noua functie care le va cere utilizatorilor Google Maps sa confirme incidente raportate deja in cadrul platformei, asa cum se intampla si in cazul Waze, unde confirmarile sunt folosite pentru a redirectiona soferii spre alte zone.

Google Maps are in imaginea de mai jos prezentata noua functionalitate, si puteti vedea ca pentru o serie de lucrari facute pe drumurile publice, oamenilor li se cere sa confirme daca ele sunt reale, sau nu. Waze foloseste aceasta functionalitate pentru a mentine, sau a elimina anumite raportari facute de catre utilizatori, iar incepand de astazi, unii dintre utilizatorii Google Maps pot ajuta deasemenea la afisarea de date in timp real privind conditiile de trafic.

Google Maps: Noua Functie GROZAVA Luata de la Waze

Google Maps Noua Functie GROZAVA Waze 349676 1

Google Maps are in mod surprinzator oferita aceasta functionalitate, doarece in anii care au trecut de cand Waze a fost cumparata de catre Google, prea putine functii au fost preluate in aplicatia americanilor. Totusi, aceasta schimbare are menirea de a aduce mai multe persoane la Google Maps pentru navigare ghidata, iar asta deoarece foarte multi oameni prefera Waze din cauza informatiilor mai exacte in ceea ce priveste traficul de pe drumuri.

Google Maps a avut chiar saptamana aceasta lansat un nou design de catre compania Google, utilizatorii din lumea intreaga incepand sa il vada in aplicatie, impreuna cu noile sectiuni For You si Your Score. Google Maps are implementate in mod constant noi functii interesante de catre compania Google, iar acesta ar putea fi doar inceputul extinderii unor functii ale Waze catre platforma cea mai folosita pentru vizualizarea de informatii de geolocalizare.