iPhone: DUAL-SIM Ajunge in PREMIERA in 2018

iPhone va avea in sfarsit implementat suport pentru dual-SIM de catre compania Apple, unele dintre modelele lansate in 2018 urmand a avea aceasta tehnologie.

iPhone DUAL-SIM PREMIERA 2018 349680

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor fi lansate in toamna acestui an de catre compania Apple, desi denumirile ar putea fi usor diferite, cel putin pentru doua, insa un lucru este clar, cel putin un model va avea dual-SIM. O publicatia astiatica sustine astazi cea cel putin unul dintre modelele iPhone ce vor fi lansate in 2018 vor avea dual-SIM, iar alte zvonuri anterioare au sugerat faptul ca iPhone X Plus ar urma sa fie acel model de telefon, insa azi aflam ca nu va fi singurul.

iPhone va avea in premiera, pentru linia de telefoane Apple, dual-SIM multumita implementarii unui slot SIM standard, dar si a unui Apple SIM, o solutie a Apple care a fost integrata initial in iPad in 2014. Apple SIM a fost initial distribuit de catre Apple prin magazinele sale, insa acum este integrat in iPad, iar acelasi lucru va fi oferit pentru modelele iPhone care vor fi lansate in 2018 pentru a permite folosirea lor in sistem dual-SIM.

iPhone: DUAL-SIM Ajunge in PREMIERA in 2018

iPhone ar urma sa ofere suport dual-SIM la nivel global, insa acel Apple SIM ar trebui sa functioneze doar cu anumiti operatori de telefonie mobila, cu care compania Apple are acorduri incheiate pentru colaborare. Totusi, ideea de a avea intr-un final suport dual-SIM in iPhone ar putea aduce la platforma companiei Apple si mai multi utilizatori de telefoane Android care au nevoie de o asemenea functionalitate pentru telefoanele folosite zilnic.

“Now, iPhones will support Apple SIM in foreign countries, and dual SIM dual standby via Apple SIM and physical SIM. Apple has two mobile phones will have dual-card dual standby function.”

iPhone este cel mai popular model de smartphone de pe planeta, insa lipsa suportului dual-SIM a fost un motiv pentru care multa lume a decis sa nu cumpere telefonul celor de la Apple pana acum. As vrea sa cred ca implementarea dual-SIM in iPhone se va face simplu si usor, asa cum vrea toata lumea, insa cred ca Apple va gasi o metoda de a complica lucrurile si cred ca nu toata lumea se va putea bucura de aceasta functionalitate asa cum isi doreste.