Samsung GALAXY X: Design NEMAIVAZUT pentru Telefon

Samsung GALAXY X este anuntat pentru lansare cu un design nemaivazut pentru un telefon de acest gen, coreenin intentionand sa uimeasca lumea cu produsul lor.

Samsung Galaxy X Design NEMAIVAZUT Telefon

Samsung GALAXY X este telefonul pliabil pe care cei de la Samsung il au in dezvoltare de cativa ani de zile, iar presa coreeana sustine ca produsul urmeaza sa fie lansat undeva in cursul anului viitor pe pietele globale. Conform unor informatii aparute astazi, Samsung GALAXY X urmeaza sa fie lansat cu un design complet nou, care nu a mai fost vazut pentru vreun telefon pliabil, deci s-ar putea sa vedem transformarea in realitate a unor concepte publicate in trecut.

Samsung GALAXY X este gandit ca un telefon pliabil care are un ecran cu diagonala de 7 inch cand este deschis, si unul cu diagonala de 4.5 inch in momentul in care este pliat, deci practic se transforma intr-o tableta la deschidere. Samsung GALAXY X a fost anuntat de catre presedintele divizie mobile a companiei ca fiind pregatit pentru lansare la inceputul anului 2019, din cauza unor probleme cu software-ul sau, insa se pare ca lansarea ar putea fi grabita.

Samsung GALAXY X: Design NEMAIVAZUT pentru Telefon

Samsung GALAXY X ar pute ajunge mai devreme pe piata deoarece Huawei vrea deasemenea sa lanseze in noiembrie un telefon pliabil propriu, insa acesta nu are anuntate schimbari atat de importante precum cele ale coreenilor. Graba celor de la Huawei de a aduce pe piata un telefon pliabil ar putea forta lansarea unui Samsung GALAXY X care nu este pregatit pentru a fi pus in vanzare, iar aceasta nu ar fi prima greseala de acest gen pentru coreeni.

“Samsung Electronics has developed a folder-smart phone that has been in development for several years. Foldable Smartphone is a completely new form factor device that can not be seen before. Samsung Electronics said it would not relinquish the launch of the first foldable smartphone, but it is said that Samsung is also rushing to develop it, with Huawei aiming for the world’s first public release in November. The Samsung Foldable is a smart phone that folds, but if you unfold the screen, it will become a 7-inch tablet.”

Samsung GALAXY X are anuntat si un pret de vanzare de 2000 de dolari de catre ultimele zvonuri, ceva ce ar tine cu siguranta foarte multi oameni departe de un asemenea produs, indiferent cat de revolutionar ar fi. Samsung GALAXY X ar putea aduce o noua schimbare majora pentru piata smartphone, daca va fi intr-adevar atat de inovator precum se anunta, insa Samsung a mai dezamagit in trecut cu telefoanele de la care erau asteptari mari, asa ca trebuie sa ne asteptam si la asta.