Instagram: Schimbarea care te-ar putea ENERVA

Instagram face o schimbare care ar putea enerva foarte multi utilizatori din lumea intreaga, compania americana implementand-o fara a anunta pe cineva.

Instagram Schimbarea ENERVA 349880

Instagram testeaza in momentul de fata o noua schimbare pentru aplicatia dedicata telefoanelor, mai exact o bara care este afisata permanent in partea superioara a aplicatiei. Puteti vedea in imaginea animata de mai jos cum arata aceasta bara fixa, cei de la Instagram afisand-o indiferent cat de mult facem scroll prin feed-ul de noutati.

Instagram a decis ca story-urile oamenilor merita mai multa atentie, asa ca bara este afisata permanent in timp ce facem scroll pentru a tine in evidenta povestile pe care nu le-am vazut. Bara nu va disparea daca ne uitam la story-urile oamenilor, deci indiferent daca ati vazut, sau nu, toate povestile acestora, bara respectiva va fi in continuare afisata in News Feed.

Instagram: Schimbarea care te-ar putea ENERVA

Instagram Schimbarea ENERVA 349880

Instagram are peste 400 de milioane de oameni care folosesc functia Stories in mod lunar, deci e normal sa incerce sa creasca numarul celor care fac povesti de acest gen pentru utilizatori. Desigur ca nu toata lumea va fi incantata sa fie asaltata de o bara care nu dispare si le afiseaza permanent in ecran, dar de aceea totul este deocamdata doar un test.

“We’re always testing ways to improve the experience on Instagram and make it easier to share any moment with the people who matter to you.”

Instagram a implementata chiar saptamana trecuta o noutate utila pentru Stories, mai exact posibilitatea de a adauga muzica de fundal pentru povestile create de catre noi. Avand in vedere cat de multe persoane folosesc functia Stories in momentul de fata, este de asteptat ca alte schimbari importante sa fie oferite si in viitorul apropiat.