Samsung GALAXY Note 9: EXCLUSIV, NOILE Functii Anuntate

Samsung GALAXY Note 9 are cateva dintre noile functii importante dezvaluite inaintea lansarii, compania coreeana pregatind o serie de noutati foarte interesante.

Samsung GALAXY Note 9 NOILE Functii Anuntate 349874

Samsung GALAXY Note 9 va avea o serie de functii noi care au menirea de a convinge consumatorii ca merita sa faca trecerea de la modelul anterior, iar anul acesta se pare ca in stylus vor fi integrate schimbari interesante. Mai exact, Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa aiba conectivitate Bluetooth pentru utilizatori, iar multumita ei urmeaza sa fie oferite o serie de functii care pana acum nu erau disponibile cu modelele anterioare ale accesoriului.

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa le permita utilizatorilor sa controleze cronometrul ceasului, muzica, plus alte cateva functii, totul prin intermediul stylusului, fara a atinge in vreun fel telefonul in tot acest proces. Avand in vedere ca exista conectivitate Bluetooth intre Samsung GALAXY Note 9 si stylus, totul va fi posibil prin apasari efectuate pe butonul care va fi integrat in accesoriu, cei de la Samsung oferind functionalitate avansata.

Samsung GALAXY Note 9: EXCLUSIV, NOILE Functii Anuntate

Samsung GALAXY Note 9 NOILE Functii Anuntate 349874 1

Samsung GALAXY Note 9 ar putea permite deasemenea inregistrarea de poze, plus controlarea altor aplicatii folosind noul stylus, functii de acest gen putand fi deasemenea oferite de catre alte accesorii cu Bluetooth. Desigur ca noul stylus pentru Samsung GALAXY Note 9 ar putea avea latenta mai mica, iar asta combinat cu un ecran care sa perceapa mai usor atingerile, le va oferi graficienilor posibilitatea de a desena cu mai multa acuratete.

Samsung GALAXY Note 9 se anunta a fi un dispozitiv extrem de interesant, cei de la Samsung sunt hotarati sa le ofere clientilor motive serioase sa faca un upgrade de la versiunea anterioara, desi ea se dovedeste a fi populara in continuare. Samsung GALAXY Note 9 a fost anuntat pentru lansare in data de 9 august in cadrul unui eveniment care va avea loc la New York, insa nu se stie deocamdata cand va fi pus in vanzare, sau ce pret intentioneaza Samsung sa ceara pe el, dar nu mai e mult de asteptat.