Smartphone: Evolutia UIMITOARE a Ecranelor de-a Lungul anilor

Aceasta evolutie a smartphone-urilor de-a lungul anilor ne arata cat de mult s-au schimbat aceste tipuri de telefoane mobile in decursul istoriei.

0

Smartphone Evolutia UIMITOARE Ecrane ani 349939

Smartphone-urile au avut parte de o evolutie foarte interesanta pentru ecrane de-a lungul anilor, totul indreptandu-se acum spre Oppo Find X, sau Vivo NEX, cele care ofera ceva ce utilizatorii asteptau de ani si ani de zile. Totusi, pentru a ajunge de la telefoanele cu taste fizice si pana la Oppo Find X a fost nevoie de multe inovatii, si nu doar hardware.

In imaginea de mai jos putem vedea cum au fost gandite ecranele pentru o varietate de smartphone-uri lansate de-a lungul anilor pentru noi, unele fiind ciudate, altele ceva mai normal. Decupajele fac parte din ceea ce consideram a fi “normal” in momentul de fata, iar asta in ciuda faptului ca sunt urate si n-ar trebui folosite.

Smartphone: Evolutia UIMITOARE a Ecranelor de-a Lungul anilor

Smartphone Evolutia UIMITOARE Ecrane ani 349939 1

In ciuda acestui lucru, imginea de mai sus ne arata spre ce ne indreptam, adica smartphone-uri care nu mai au margini, nu mai afiseaza decat o dunga subtire neagra in exterior, si nimic mai mult. Aceste smartphone-uri nu vor fi usor de folosit, insa vor aduce experiente la care multi dintre noi nici nu visam cu doar un an de zile in urma.

Smartphone-urile nici bine n-au intrat in era decupajelor pentru ecrane, ca deja trec in cea fara margini, iar asta ne arata cat de repede evolueaza tehnologia in domeniul telefoanelor mobile. Compania Apple a uimit in 2017 cu decupajul pentru ecrane, cei de la Vivo si Oppo uimesc acum cu ecrane aproape fara margini, si va fi interesant de vazut spre ce se indreapta totul.