iOS 12: Apple Lanseaza Aplicatia pe care o Asteptai

iOS 12 are incepand de astazi noua aplicatie a celor de la Apple pe care foarte multi dintre utilizatori o asteptau de ceva vreme.

iOS 12 Apple Lanseaza Aplicatia Asteptai 350212

iOS 12 este disponibil in momentul de fata in versiune beta 3 si public beta 2, iar compania Apple a lansat in aceasta dimineata si aplicatia pentru scurtaturile dedicate Siri. Apple a prezentat scurtaturile Siri din iOS 12 in cadrul WWDC 2018, insa pana acum nu a oferit si aplicatia care permite administrarea si crearea lor, insa iata ca acum e disponibila.

Apple ofera aceasta aplicatie doar pentru dezvoltatorii care au instalat iOS 12, nu si pentru utilizatorii obisnuiti, instalarea sa putand fi ceruta prin portalul dedicat dezvoltatorilor in website-ul Apple. Asta inseamna ca daca nu aveti cont de dezvoltator in website-ul celor de la Apple, nu puteti instala aplicatia in terminalele voastre, asa ca nu va intrebati unde o gasiti.

iOS 12: Apple Lanseaza Aplicatia pe care o Asteptai

iOS 12 Apple Lanseaza Aplicatia Asteptai 350212 1

iOS 12 va permite crearea de scurtaturi pentru aplicatii care pot fi accesate doar folosind Siri, nu si vreun alt meniu special, ceva ce este stupid, dar vorbim totusi despre Apple. Practic, americanii ii obliga pe oameni sa foloseasca Siri pentru a controla scurtaturile aplicatiilor prin iOS 12, inclusiv cei care nu au Siri disponibil in limba proprie.

iOS 12 va fi lansat in versiune finala de catre compania Apple in toamna acestui an, iar tot atunci va fi disponibila in mod public aplicatia pentru scurtaturi pentru toata lumea. Desigur ca pana atunci nu voma vea Siri in limba romana disponibil, asa ca va trebui sa folositi aceste scurtaturi doar prin intermediul Siri, dar in orice alta limba suportata.