Huawei: Vanzari RECORD pentru P20 in Europa

Huawei a Inregistrat vanzari record pentru seria P20 in Europa din momentul lansarii si pana in prezent, telefoanele avand parte de o primire foarte buna.

Huawei Vanzari RECORD P20 Europa 350195

Huawei a anuntat in cursul zilei de ieri ca a inregistrat vanzari record pentru seria P20 in anumite regiuni din Europa, anuntul venind la cateva luni dupa unul similar, dar pentru alte regiuni de pe continent. Mai exact, cei de la Huawei au anuntat ca seria P20 s-a vandut in peste 100.000 de unitati in prima luna dupa lansare in Europa Centrala si de Nord.

Cifrele celor de la Huawei sunt impresionante, mai ales daca luam in considerare faptul ca Huawei P20 Pro s-a vandut de 17 ori mai bine decat precedesorul sau in aceeasi regiune. Asta sugereaza faptul ca e posibil ca Huawei P20 Pro sa fi fost unul dintre modelele cu cele mai mari cifre de vanzari, in ciuda faptului ca majoritatea vanzarilor Huawei vin de la telefoanele ieftine.

Huawei: Vanzari RECORD pentru P20 in Europa

Huawei a reusit sa isi creasca substantial vanzarile de telefoane in Europa anul acesta, P20 Pro avand parte de o evolutie similara si in vestul continentului imediat dupa lansare. Confirmarea faptului ca si in Europa Centra si de Nord situatia e similara este o noua dovada a faptului ca Huawei reuseste sa convinga tot mai multi consumatori ca produsele sale merita cumparate.

“Huawei Consumer Business Group a anunțat că peste 100.000 de smartphone-uri din seria Huawei P20 au fost vândute în prima lună de la lansarea globală, în regiunea Europa Centrală și de Nord. Aceasta este poate una din cele mai importante reușite marcate de companie, reprezentând un nou record pentru brand, smartphone-urile seriei P20 fiind cele mai vândute modele ale unei serii P de când au fost oficial lansate. Mai mult, vânzările înregistrate de noul model P20 Pro au crescut de 17 ori, în comparație cu vânzările înregistrate de predecesorul său, modelul P10 Plus.”

Huawei si-a propus sa isi creasca substantial vanzarile de telefoane in anul 2018 pentru a se apropia si mai mult de compania Apple, insa e greu de spus deocamdata daca va reusi. Chiar daca mai avem mult de asteptatpana in momentul in care Huawei va anunta cifrele anuale de vanzari pentru telefoane, sansele de a se apropia foarte mult de Apple sunt foarte mari.