YouTube: Functia GROZAVA Lansata in Aplicatie

YouTube are incepand de astazi o noua functie grozava pentru aplicatia telefoanelor si tabletelor, utilizatorii putandu-se bucura de ceva ce nu credeau posibil.

YouTube Functia GROZAVA Aplicatie 350570

YouTube a lansat noaptea trecuta o noua functie extrem de interesanta si de utila pentru cei care folosesc aplicatiile pentru telefoane, compania detinuta de catre Google implementand ceva ce toata lumea astepta. YouTube a implementat aceasta functie in aplicatia pentru Android acum cateva saptamani bune, iar noaptea trecuta a decis sa o lanseze in mod oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa doar pentru cei care folosesc platforma sa.

YouTube a implementat o functie care permite activarea unui incognito mode pentru aplicatia dedicata telefoanelor Android, aceasta oferindu-le utilizatorilor optiunea de a vizualiza continut din platforma fara inregistrarea unui istoric. YouTube permite accesarea acestei setari din meniul de optiuni pentru contul nostru, care este disponibil in cadrul aplicatiei pentru Android, trecerea de la sistemul standard la cel anonim fiind facuta in doar cateva secunde, la nevoie.

YouTube: Functia GROZAVA Lansata in Aplicatie

YouTube Functia GROZAVA Aplicatie 350570 1

YouTube are totusi o limitare in ceea ce priveste aceasta functionalitate, iar asta inseamna ca doar pagina principala de clipuri video, si sectiunea Trending devin accesibile pentru utilizatorii care folosesc aplicatia. Din pacate, nu pot fi adaugate clipuri video in vreo lista de redare pentru YouTube, aplicatia cerandu-le utilizatorilor sa dezactiveze modul Incognito pentru a beneficia de aceasta functionalitate, ceva foarte normal din moment ce istoricul de navigare si de utilizare nu este salvat de catre platforma.

“When you turn off Incognito or become inactive, your activity from this session will be cleared and you’ll return to the account last used. Your activity might still be visible to your employer, school, or internet service provider.”

YouTube ofera aceasta functionalitate in aplicatie dupa ce Google a implementat-o deja de ceva vreme pentru browserul Google Chrome, asa ca nu ar trebui sa fie o surpriza ca ea sa fie activa pentru cei interesati sa o foloseasca de azi. Din pacate pentru cei care au iPhone si iPad, doar utilizatorii aplicatiei YouTube pentru Android o pot activa in propriile terminale si nu se stie cand ar intentiona compania Google sa o ofere inclusiv pentru cei care folosesc sistemul de operare iOS.