iOS 11.4.1: Problema MAJORA Rezolvata in iPhone

iOS 11.4.1 rezolva o problema importanta de functionare a aplicatiilor instalate in iPhone, iPad, si iPod Touch, compania Apple reperand-o fara o notificare.

 

iOS 11.4.1 Problema MAJORA Rezolvata iPhone 350671

iOS 11.4.1 are o problema foarte importanta rezolvata de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, americanii reusind sa opreasca frustrarea unor utilizatori. In scurtul clip video de mai jos puteti vedea problema prezentata pentru cei care aveau iOS 11.4 instalat in telefoanele iPhone, simpla scriere a cuvantului Taiwan inchizand automat aplicatiile.

iOS 11.4 avea aceasta problema pentru aplicatiile in care putea fi introduse texte, fie ca e vorba despre WhatsApp, Facebook Messenger, iMessage, sau orice alta aplicatie similara. Utilizatorii observau ca aplicatia era inchisa automat inainte sa termine sa scrie cuvantul Taiwan, iar asta din cauza unei modificari proaste facute de catre Apple, insa iOS 11.4.1 rezolva problema.

iOS 11.4.1: Problema MAJORA Rezolvata in iPhone

iOS 11.4.1 Problema MAJORA Rezolvata iPhone 350671 1

iOS 11.4 a avut o modificare facuta de catre compania Apple pentru denumirea tarii Taiwan din cauza disputei cu China privind independenta sa, iar asta a afectat utilizatorii iPhone si iPad. Apple a blocat posibilitatea de a scrie numele tarii Taiwan in anumite zone de pe glob, eliminand inclusiv steagul tarii, iar asa lumea a inceput sa aiba probleme cu aplicatiile.

iOS 11.4.1 readuce lucrurile la normal, fara a permite scrierea numelui tarii in anumite zone de pe glob, insa macar aplicatiile nu se mai inchid subit in cazul incercarii de a-l scrie. Problema in sine este una destul de ciudata, mai ales ca o simpla blocare a unui nume pentru scriere in iOS n-ar trebui sa inchida subit aplicatii de mesagerie fara ca utilizatorii sa stie ce se intampla.