iOS 12: Screen Time REDUCE SUBSTANTIAL Timpul de Utilizare al iPhone

iOS 12 Screen Time chiar reduce timpul de utilizare al iPhone, un test facut cu noua functie demonstrand eficacitatea sa in randul oamenilor.

iOS 12 Screen Time REDUCE Timpul Utilizare iPhone 350769

iOS 12 are implementata din partea companiei Apple o noua functie numita Screen Time, Timp de Utilizare, iar conform unui test facut de catre o publicatie americana, ea chiar reduce perioada de utilizare a iPhone. O tanara de 14 ani a fost folosita in acest test, iar conform rezultatelor, iOS 12 a ajutat-o sa reduca substantial timpul de utilizare al iPhone.

iOS 12 i-a limitat tinerei timpul pe care il poate petrece in aplicatiile din iPhone, in baza setarilor facute de catre parinti, acest lucru aducand multa suparare pentru ea dupa ce si-a atins cele limite. Aceste limitari au adus-o pe tanara in punctul in care isi debloca telefonul si pur si simplu se uita la iconitele aplicatiilor din iPhone, pentru ca isi depasise perioada de utilizare.

iOS 12: Screen Time REDUCE SUBSTANTIAL Timpul de Utilizare al iPhone

iOS 12 a reusit sa reduca substantial timpul de utilizare al iPhone in cazul tinerei, ea folosindu-si telefonul timp de 6 ore in fiecare zi a saptamanii inainte de a incepe testul. Dupa implementarea limitarilor de catre parinti, timpul de utilizare al iPhone a fost redus la jumatate, dar asta doar pentru ca i-a fost limitat accesul la aplicatii, nu pentru ca ar fi vrut ea sa il foloseasca mai putin.

“But in the end, the results were satisfying. Sophie’s average daily phone use plummeted by about half, from over six hours during Week 1 to about three hours and four minutes during Week 3. My average phone use decreased 15 minutes a day, to about three and a half hours. I still think we spend too much time on our phones, but Sophie’s progress made this faux parent proud (and ashamed of himself).”

iOS 12 le permite oamenilor sa vada cam cat timp petrec zilnic folosindu-si telefoanele, si ce aplicatii acceseaza cel mai des in momentul in care le folosesc. iOS 12 permite deasemenea limitarea timpului petrecut in aplicatii, accesul la ele fiind restrictionat, insa doar in baza unei parole, care poate fi introdusa pentru a elimina limitarea, dar nu si de catre cei care nu o stiu.

5 COMENTARII

  1. Asta banuiesc ca este ok pt parinti sa le limiteze copiilor…dar sa imi limitez timpul pe idevice? NEVER
    Doar Viorel poate fi sclavul tehnologiei pe care nu si-o permite