iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus: PRIMA IMAGINE a Ecranelor

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus au parte astazi de o prima dezvaluire, deoarece o prima imagine cu ecranele telefoanelor a fost publicata pe internet.

iPhone 9 iPhone 11 iPhone 11 Plus PRIMA IMAGINE Ecrane 351189

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus au parte astazi de prima dezvaluire reala, iar asta deoarece ceea ce ne sunt prezentate ca fiind panourile frontale ale noilor telefoane apar intr-o prima imagine venita direct din China. Puteti vedea mai jos componenta care ar trebui sa fie montata peste ecranele iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus pentru a da forma finala a telefoanelor, iar desigur ca ele arata exact precum cele pe care le vedem la iPhone X.

iPhone 9 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.1 inch implementat de catre compania Apple, iar in partea superioara puteti vedea un decupaj care pare sa fie mai gros decat cel pe carel vedem la iPhone 11, de exemplu. Mai mult decat atat, inclusiv marginile panoului frontal pentru iPhone 9 sunt mai groase decat cele ale panoului frontal pentru iPhone 11, aceasta diferenta fiind data de faptul ca vorbim despre o comparatie intre un ecran OLED, si unul LCD.

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus: PRIMA IMAGINE a Ecranelor

iPhone 9 iPhone 11 iPhone 11 Plus PRIMA IMAGINE Ecrane 351189 1

iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor avea ecrane cu diagonala de 5.8 inch si 6.5 inch, asa cum ne-au spus foarte multe zvonuri pana acum, iar diferenta fata de iPhone X pare sa fie la marginea panoului frontal. E posibil ca iPhone 11 si iPhone 11 Plus sa aiba margini mai mici pentru marginea panoului frontal in comparatie cu iPhone X, cel putin din ceea ce vedem mai sus, insa pana nu vedem o comparatie si cu telefonul Apple, totul e doar o supozitie.

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus ar cam trebui sa intre de acum in productie, compania Apple planificand acest proces anul acesta mult mai devreme decat anul trecut pentru a avea suficient de multe unitati disponibile pentru lansare. Ceea ce vedem in imaginea de mai sus in legatura cu iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus vom mai vedea in cantitati mai mari in urmatoarele saptamani, pe masura ce productia telefoanelor va continua.

13 COMENTARII

  1. Superbe. Si intr-adevar lcd are marginea putin mai groasa, pare marginea pe care o are iphoneX acum…iar cele 2 oled par mai subtiri

  2. Nu văd nicio schimbare majoră. Ar putea să îi spună iPhone Xs. E clar că Apple va menține același design pentru încă 5-6 ani.

    Un ecran cu marginile mai groase este un pas înapoi. Mă rog .. unii (stupizi) consideră că ppi 514 este un pas în spate față de ppi 521 (diferență absolut insesizabilă), dar nu îi deranjează margini mai groase la iPhone.

  3. Ți-au crescut mâinile? ? Fanaticilor Apple mereu le cresc mainile cand o nouă diagonală este lansată ?
    Ale dr4cu palete de ping-pong, ce iubite sunt acum de către fanii Apple si ce glumite erau facute înainte.