iPhone 9: Noile Modele vor avea Ecrane de la LG

iPhone 9 urmeaza sa fie lansat cu ecrane fabricate de catre compania LG, la cererea Apple, insa inclusiv iPhone X 2018 si iPhone X Plus vor avea ecrane de la coreeni.

iPhone 9 Noi Modele Ecrane LG 350934

iPhone 9 va fi lansat in 2018 de catre compania Apple impreuna cu iPhone X 2018 si iPhone X Plus, iar pentru toate aceste modele va folosi ecrane de la LG si Samsung, insa in cantitati cu mult diferite. Cei de la LG vor furniza 20 de milioane de ecrane LCD cu diagonala de 6.1 inch pentru iPhone 9 in 2018, compania Apple avand totusi nevoie de cantitati mai mari pentru a acoperi cererea de anul acesta, asa ca Sharp si Japan Display vor fi, probabil, deasemenea furnizori.

iPhone 9 cu ecrane de la LG nu este o surpriza deoarece Apple cumpara ecrane LCD de la LG de foarte multa vreme, asa ca o continuare a parteneriatului dintre cele doua companii este perfect normala in acest punct. S-a spus ca ecranul LCD al iPhone 9 este foarte greu de produs, iar asta ar urma sa oblige compania Apple sa amane lansarea telefonului pentru luna noiembrie, dar deocamdata nu exista foarte multe detalii cu privire la aceasta problema.

iPhone 9: Noile Modele vor avea Ecrane de la LG

iPhone 9 nu va fi singurul model care va avea ecrane de la compania LG anul acesta, deoarece Apple a comandat de la coreeni inca 3 – 4 milioane de ecrane OLED pentru iPhone X si iPhone X Plus. Cei de la LG au facut investitii majore in fabrica unde urmeaza sa construiasca noile ecrane OLED pentru telefoanele iPhone X si iPhone X Plus ale Apple, 2019 urmand a le aduce majoritatea comenzilor pentru aceste ecrane, in detrimentul celor de la Samsung.

“LG Display is expected to ship 3-4 million OLED panels as well as 20 million LCD smartphone panels to Apple in 2018. LG Display will produce the OLED panels needed for the iPhone from its E6 6G fab in Paju. LG Display is likely to secure the majority of 6.5-inch OLED panel orders from Apple in 2019, and therefore will ramp up its OLED panel shipments to 10 million units in the year.”

iPhone 9 urmeaza sa fie modelul cel mai popular din seria care va fi lansata in 2018 de catre compania Apple, el fiind prezentat acum cu vanzari totale mai mari decat cele ale modelelor iPhone X 2018 si iPhone X Plus. Pe masura ce ne apropiem de lansarea acestor noi modele ale iPhone apar tot mai multe informatii cu privire la planurile companiei Apple, americanii intentionand sa surprinda lumea cu foarte multe noutati pentru telefoane.