Samsung GALAXY X: OFICIAL, Acestea sunt Functiile Telefonului Pliabil

Samsung GALAXY X are prezentate astazi in mod oficial noile functii ale telefonului pliabil de catre compania Samsung, coreenii incercand sa uimeasca prin noutati.

Samsung GALAXY X Functii Telefonul Pliabil 351205

Samsung GALAXY X are astazi prezentate in mod oficial primele informatii privind modul in care va functiona sistemul de pliere si cum ar trebui sa arate interfata pe care compania Samsung o pregateste pentru clienti. Samsung GALAXY X are aceste date prezentate prin brevete de inventie pe care compania Samsung le-a inregistrat recent, ele dezvaluind intregul plan al companiei coreene pentru a oferi sistemul de pliere pentru telefonul sau din 2019.

Samsung GALAXY X Functii Telefonul Pliabil 351205 1

Samsung GALAXY X deschis va functiona ca un smartphone normal, insa poate fi pliat pentru ca ecranul sau sa fie impartit in doua parti distincte, fiecare dintre ele afisand informatii separate, dupa cum puteti vedea. Samsung GALAXY X va putea fi pliat cu o portiune de 60% ramanand in partea inferioara, si inca 40% in partea superioara, iar cele doua ecrane pot fi blocate in functie de ceea ce vrea sa faca utilizatorul, un senzor special detectand cand e nevoie de functiile separate.

Samsung GALAXY X: OFICIAL, Acestea sunt Functiile Telefonului Pliabil

Samsung GALAXY X Functii Telefonul Pliabil 351205 2

Samsung GALAXY X va avea senzori care detecteaza gradul de pliere, cat de puternic este strans telefonul in mana, dar si viteza cu care se face plierea, telefonul putandu-se deasemenea deschide automat in anumite situatii. Cand este partial pliat, Samsung GALAXY X va afisa informatii in mod diferit in functie de ceea ce vrea utilizatorul, ecranul fiind blocat, iar o strangere ferma a carcasei il va debloca si va permite interactiunea pentru a controla diverse functii.

“The smartphone will have a bending sensor, which is able to determine the bending state, the bending speed, the bending angle and the bending time. When the smartphone is folded only a little -the so called pre-bending state (10 to 20 degrees)- the device will automatically return to a fully open state. This works elastically with a leaf spring. However, when the user is putting pressure on the back of the device, by placing its finger on the device, the upper part of the display (approx. 40%), will be activated.”

Samsung GALAXY X Functii Telefonul Pliabil 351205 3

Samsung GALAXY X este gandit pentru a functiona intr-o varietate de moduri, fie ca este deschis complet, sau doar partial, cei de la Samsung parand sa fi gandit o multitudine de functii, dar nimeni nu stie cat sunt ele de utile. In momentul de fata utilitatea telefoanelor pliabile este serios pusa in discutie, iar asta pentru ca nimeni nu s-a gandit cum ar putea folosi cu succes un asemenea telefon, insa poate ca Samsung GALAXY X ne va arata ca ele au un loc in lumea in care traim.

31 COMENTARII

  1. O idee genială care pare să nu ia în calcul balamaua. Samsung demonstrează încă odată (dacă mai era nevoie) că este “tata lor”!

    Bravo Samsung!

  2. Doamne fereste,samsung se intoarce la clapete…
    Deci serios, asta e un note 8 ce se indoaie…doamne fereste,lipsa de idei

  3. Hai sa vedem produsul final prima data după ne dam cu părerea. Și felicitări samsung pentru ca încearcă sa inoveze cu adevărat industria telefoanelor inteligente.

  4. iphone X, airpods, T1/T2/W1 prefer lucruri utile , ce le folosesc zilnic, decat kkturi ce nici tu nu le cumperi chiar daca le ridici in slavi…deci plictisitor. Inca o data, daca vine asa cum sper eu, adica din smartphone sa se plieze in tableta….e altceva si as fi primul cumparator al acelui produs…dar asa ceva, nu

  5. Nu le cumpar din cauza culorii,tu nu le cumperi dar le ridici in slavi fara sa aiba un minus din punctul tau de vedere…deci mai invata despre ipocrizie
    Ma plictisesti, si devine cam tarziu pt sclaveti,mergi la culcare

  6. El minte cum respira . Cand a aparut pe aici a pus niste poze de facturi downloadate de pe internet , ca sa zica ca el ar fi cumparat nu mai stiu cate produse Apple.
    Iti dai seama ce caracter are individul !
    L-a prins careva cu minciuna , dar se pare ca a uitat.

  7. Esti imbecil si ma confunzi,niciodata nu am pus facturi online. Ma confunzi sau de fapt tu minti si faci acuzatii nefondate

  8. 1.
    Srb Srb: “decat kkturi ce nici tu nu le cumperi chiar daca le ridici in slavi..”

    2.
    Srb Srb: “nu am cumparat ca sunt albe…dar asta nu inseamna ca nu este un produs EXTRAORDINAR”

    Păi, mai ipocritule, de ce îmi faci mie morală că ridic în slăvi deși nu le cumpăr când tu însuți faci același lucru?

  9. Nu le cumpar din cauza culorii,tu nu le cumperi dar le ridici in slavi fara sa aiba un minus din punctul tau de vedere…deci mai invata despre ipocrizie
    Ma plictisesti, si devine cam tarziu pt sclaveti,mergi la culcare