WhatsApp: Noua Functie GROZAVA la care NU Te-ai Asteptat

WhatsApp are o noua functie esentiala la care nimeni nu s-a asteptat, compania americana pregatind o schimbare de care toata lumea se va bucura.

WhatsApp Functie ESENTIALA NU Asteptat 351211

WhatsApp are parte de implementarea unei noi functii esentiale pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind gandita pentru a ne imbunatati intr-o foarte mare masura experienta de utilizare pe iPhone si Android. Vorbesc despre o noua functie care a fost descoperita in cea mai recenta versiune beta a aplicatiei pentru WhatsApp, ea permitand blocarea notificarilor primite de la aplicatie de la o anumita persoana, sau grup de conversatii, la nevoie.

WhatsApp are in imaginea de mai jos prezentata aceasta noua functie, ea fiind gandita pentru persoanele, sau grupurile, de la care primim un numar exagerat de mare de notificari pe care inca nu le-am citit. Mai exact, aplicatia WhatsApp va afisa in Notifications Center un buton special numit Mute, el fiind afisat pentru utilizatori doar in momentul in care primim cel putin 51 de notificari de la o anumita persoana, sau de la un grup de conversatii intr-o scurta perioada de timp.

WhatsApp: Noua Functie GROZAVA la care NU Te-ai Asteptat

WhatsApp Functie ESENTIALA NU Asteptat 351211 1

WhatsApp implementeaza aceasta functie deoarece uneori anumite persoane, sau grupuri de conversatii pot deveni foarte stresante din cauza numarului foarte mare de mesaje care sunt publicate in ele. Totusi, este nevoie ca un numar mare de notificari sa fie primite de WhatsApp, 51, inainte ca optiunea de a bloca primirea de notificari sa apara, asa ca intre timp va fi afisat butonul Mark as Read pe care compania americana il pregateste pentru lansare intre timp.

“When you receive 51+ messages from the same chat, you will find a new button called Mute in the WhatsApp Notification. The Mute shortcut won’t appear if you have received less than 51 messages: in this situation, another shortcut will appear in future, that is the Mark as Read shortcut.”

WhatsApp stie ca oamenii au uneori nevoie si de liniste fara a bloca in totalitate notificarile pentru aplicatii, sau a cauta optiunea de a bloca notificarile pentru aplicatie prin meniul de setari din telefon. WhatsApp testeaza in momentul de fata aceasta functionalitate pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar ea va fi oferita in mod public pentru toata lumea abia cand va fi pregatita, insa e greu de spus in ce forma ar putea ajunge si in iPhone.

1 COMENTARIU