Samsung GALAXY X: Asa va FUNCTIONA Telefonul Pliabil (INFOGRAFIC)

Samsung GALAXY X are prezentat intr-un infografic doua dintre modurile de lucru pe care urmeaza sa le ofere pentru clienti, samsung pregatind ceva inovativ.

Samsung GALAXY X FUNCTIONA Telefonul Pliabil INFOGRAFIC 351037

Samsung GALAXY X este, dupa cum prea bine stiti deja, primul telefon pliabil dezvoltat de catre compania Samsung, iar aici vorbim despre un smartphone care are un ecran ce poate fi indoit pentru a fi transformat dintr-o tableta intr-un telefon, si viceversa. Samsung GALAXY X este de foarte mult timp in proces de dezvoltare in cadrul companiei Samsung, insa acum avem in sfarsit ocazia de a vedea versiunile finale ale unuia dintre cele mai asteptate telefoane.

Samsung GALAXY X a fost gandit pentru a le oferi utilizatorilor mai multa functionalitate decat cea normala a unui telefon, iar asta deoarece el este format dintr-un ecran mare, cu diagonala de aproximativ 7.9 inch, la piere avand 4.5 inch, conform zvonurilor. Samsung GALAXY X urmeaza sa poata fi pliat in jumatate, insa chiar si pe trei sferturi, deci ar oferi mai multe moduri de lucru pentru utilizator, dar si mai multe informatii pe ecran.

Samsung GALAXY X: Asa va FUNCTIONA Telefonul Pliabil (INFOGRAFIC)

Samsung GALAXY X FUNCTIONA Telefonul Pliabil INFOGRAFIC 351037 1

Samsung GALAXY X are prezentate in infograficul de mai sus modurile de utilizare pe care compania coreeana vrea sa le ofere pentru clientii sai, ele diferentiindu-se prin modul in care va putea fi pliat telefonul mobil si ceea va afisa pe ecran. Samsung GALAXY X deschis ar putea permite impartirea ecranului mare in doua portiuni pentru a afisa informatii diferite pe fiecare, insa totul intr-un mod natural, ecranul nefiind taiat la jumatate, asa cum se intampla cu alte telefoane similare.

Samsung GALAXY X poate deasemenea sa permita folosirea intregului ecran pentru a afisa informatii, la fel cum se intampla in cazul unei tablete, iar aici am avea practic un hibrid care combina doua tipuri de terminale mobile extrem de utile pentru clienti. Indiferent ce forma finala va avea Samsung GALAXY X si cum va putea fi folosit, compania coreeana intentioneaza sa isi aduca produsul pe piata in 2019, prezentarea oficiala urmand a avea loc in ianuarie.

7 COMENTARII

  1. Asa ar trebui sa fie un produs de acest gen…Daca asta va fi viitorul…atunci da, revolutionar si va fi intr-adevar un 2 in 1 product…