iPhone 2018: Cum va Oferi Apple noul Incarcator de 18W

iPhone 2018, adica iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus,, vor avea un nou incarcator de 18W, insa iata cum il va oferi compania Apple pentru telefoane.

iPhone 2018 Apple Incarcator 18W 351277

iPhone 2018, sau mai bine zis iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus, vor fi lansate de catre compania Apple impreuna cu un nou incarcator de 18W care va permite incarcarea rapida. Spre deosebire de anul 2018, compania Apple va include acest incarcator in cutiile noilor modele telefoane, dar nu il va vinde de la bun inceput si in magazinele sale.

Conform unor informatii venite de la partenerii companiei Apple, stocurile incarcatoarelor de 18W pentru noile modele ale iPhone vor fi atat de mici la inceput, incat accesoriul nu va putea fi vandut in magazine. Asta inseamna ca toti cei care au iPhone 8, 8 Plus, sau iPhone X nu-l vor putea cumpara pentru a face incarcare rapida, cel putin nu in primele saptamani.

iPhone 2018: Cum va Oferi Apple noul Incarcator de 18W

iPhone 9, iPhone 11, iPhone 11 Plus incarcator rapid 18W
Noul incarcator de 18W pentru iPhone 2018 va permite incarcarea rapida prin USB-C.

Apple vrea ca toate noile modele ale iPhone din 2018 sa aiba acest incarcator de 18W in cutie pentru ca toata lumea sa se bucure de sistemul de incarcare rapida, asa ca macar avem un lucru bun aici. Teoretic, pretul telefoanelor n-ar trebui sa creasca cu foarte mult prin adaugarea acestui accesoriu, insa in ultimii ani noile modele ale iPhone s-au scumpit cu fiecare lansare.

Nu se stie nici cat urmeaza sa coste acest nou incarcator de 18W pe care Apple il va include in pachetul telefoanelor iPhone, insa daca cel actual costa 200 de LEI, atunci pretul ar putea fi cu 50 de LEI mai mic. Desigur ca mai multe detalii vom afla abia in septembrie, dupa ce vor fi lansate noile modele ale iPhone din 2018, asa ca ramane de vazut care vor fi noutatile.

6 COMENTARII

  1. Superb. 2 iepuri dintr-o impuscatura. Incarcare mai rapida+confirma lightning-usbC
    Sa speram ca va putea fi folosit cu succes pt urmatorul Airpower

  2. Până acum era normal ca Apple sa nu ofere brick-ul pt încărcarea rapidă in cutie.
    Incepand din toamnă dc devine acest lucru anormal?

  3. Toată lumea știe ca e ft bun, doar ca atunci cand iX a apărut era o chestie normala sa nu vina si încărcătorul in cutie… Brusc ne rasucim iar.

  4. Iar minti? Nu am zis ca este normal sau nu. Eu am cumparat cablu si am mers mai departe. Acest obiect va fi bun pt cei ca tine de se plang la orice ban dar se uita in gradina apple sau mercedes