Samsung GALAXY S9: Modul STUPID in care e IRONIZAT iPhone X

Samsung GALAXY S9 este folosit astazi de catre Samsung pentru o noua reclama in care este ironizat iPhone X, insa de aceasta data intr-un mod foarte stupid.

Samsung GALAXY S9 Modul STUPID IRONIZAT iPhone X 351257

Samsung GALAXY S9 este promovat intr-o noua reclama de catre cei de la Samsung, compania coreeana dorind sa readuca telefonul in mintile celor care au uitat de el, dar modul in care o face e destul de ciudat. Samsung GALAXY S9 foloseste in SUA modemuri GSM ale celor de la Qualcomm, iar multumita lor reuseste sa obtina viteze de navigare pe internet care sunt superioare celor oferite de catre iPhone X, iar nimeni nu poate nega acest lucru.

Samsung GALAXY S9 este superior iPhone X in ceea ce priveste navigarea pe internet, iar desi cei de la Apple folosesc deasemenea modemuri GSM ale Qualcomm in unele modele, nu reusesc sa ofere aceleasi performante. Samsung profita de aceasta diferenta in performante pentru Samsung GALAXY S9 si iPhone X pentru a incerca sa convinga lumea sa-i cumper telefonul, insa reclama de mai jos pare facuta de o agentie de amatori pentru un producator chinez necunoscut.

Samsung GALAXY S9: Modul STUPID in care e IRONIZAT iPhone X

https://www.youtube.com/watch?v=7trMPJNBV20

Samsung GALAXY S9 nu are prezentata macar vreo comparatie cu iPhone X in ceea ce priveste vitezele de navigare pe internet, totul fiind rezumat la o simpla balbaiala a “angajatului” celor de la Apple. Pana acum cei de la Samsung au facut reclame care generau discutii si critici, iar pentru Samsung GALAXY S9 nu s-a temut in trecut sa faca acelasi lucru, insa acum merge pe o alta cale, decenta fiind de apreciat, dar totusi e nevoie de mai mult intr-o reclame de acest gen.

Samsung GALAXY S9 este un telefon interesant, insa vanzarile sale sunt cu mult, mult sub ceea ce si-ar dori compania Samsung, iar acest lucru i-a afectat deja incasarile si profitul in al doilea trimestru fiscal din 2018. Samsung GALAXY S9 pare sa fie un esec pentru Samsung, iar daca ne ghidam dupa aceasta reclama, atunci se pare ca in Coreea de Sud oamenii s-au impacat cu ideea ca telefonul este o cauza pierduta in fata iPhone X in 2018.

23 COMENTARII

  1. Ultimul paragraf este epic :)))
    Deci vânzările de S9 sunt “mult, mult sub ceea ce și-ar dori Samsung”, dar nu sufli o vorbă că vânzările de iPhone X sunt dezastruoase pentru Apple…

    Pe tine, Zaone, te interesează vânzările de S9 dar refuzi să vezi că iPhone X, deși este un model cu caracteristici complet noi față de restul iPhone-urilor, nu a reușit să câștige vânzări nici măcar acceptabile.
    S9 este un model cu schimbări minore și cu toate astea s-a gândit mai bine decât iPhone X. Presa străină chiar spune că S9 a avut vânzări foarte bune, dar numai pe site-ul tău văd că este un dezastru.

    Și BTW, ai informații care sunt așteptările din partea Samsung în privința S9? Ai cifre de vânzări ca să compari cu așteptările? Samsung nu a rămas cu 75% din producție pe stoc așa cum a rămas Apple, așa că nu Samsung este de compătimit.

  2. Doamne fereste…cea mai proasta reclama non-romaneasca facuta vreodata
    Bine, are android deci dll speed ii ajuta la torente piratate

  3. Ultimul paragraf este epic :)))
    Deci vânzările de S9 sunt “mult, mult sub ceea ce și-ar dori Samsung”, dar nu sufli o vorbă că vânzările de iPhone X sunt dezastruoase pentru Apple…

    Pe tine, Zaone, te interesează vânzările de S9 dar refuzi să vezi că iPhone X, deși este un model cu caracteristici complet noi față de restul iPhone-urilor, nu a reușit să câștige vânzări nici măcar acceptabile.
    S9 este un model cu schimbări minore și cu toate astea s-a vândut mai bine decât iPhone X. Presa străină chiar spune că S9 a avut vânzări foarte bune, dar numai pe site-ul tău văd că este un dezastru.

    Și BTW, ai informații despre așteptările din partea Samsung în privința S9? Ai cifre de vânzări ca să compari cu așteptările? Samsung nu a rămas cu 75% din producție pe stoc așa cum a rămas Apple, așa că nu Samsung este de compătimit.

  4. Doamne fereste…cea mai proasta reclama non-romaneasca facuta vreodata
    Bine, are android deci dll speed ii ajuta la torente piratate

  5. Ce îmi place când văd comentarii precum cel al lui Cosmin. Bravo Cosmin. Ești puțin idiot. Sau troll. Sau ambele. Ideea e ca majoritatea inovațiilor vin din partea androi, atât software cat și hardware. Apple doar preia tehnologia și poate o îmbunătățește. Nu e neaparat o strategie rea dar cum am spus mai sus, majoritatea inovațiilor vin din partea android.

  6. Te rog sa ma scuzi, dar iPhone X s-a vandut pana acum mai bine decat se estimeaza pentru toata seria S9 in 2018, asa ca lasa dezastrul pentru alta lume.

  7. Din păcate multe mizerii care apar pe aici prin articole, ajung pe alte site-uri mai serioase prin comentariile cititorilor.
    Exact cum PSD-ul manipulează pr0stimea, cam asa se întâmplă si aici.

  8. dar… totusi … iau iPhone … pentru mine e cel mai bun iPhone !! dar vad… RUSINE SAMSUNG!!! ????… dar eu te inteleg Samsung face misto de Apple… Animoji ? = samsung ! yay apple!! ?

  9. Eu te scuz, dar câtă vreme nu știi care unități s-au vândut de partea ambilor producători, orice exprimare de genul ăsta este foarte vagă.
    Nu știi ce așteptări a avut Samsung, nu știi câte S9 s-au vândut câte iPhone X, etc. Știm (din articolele tale) că iPhone s-a vândut în 2,5 milioane în Europa, și că stocurile sunt de 3 ori mai mari decât ce au vândut până acum. Mai știm că Apple a făcut comenzi de 40 milioane de iPhone X, ceea ce mă face să cred că s-au vândut 10 milioane de unități, so far.

    Încă odată: S9 este un upgrade minor față de S8, și cu toate astea se pare că are vânzări bune.

    https://bgr.com/2018/04/25/galaxy-s9-sales-are-better-than-the-galaxy-s8-but-thats-not-saying-much/

    “Samsung’s performance is impressive, considering the Galaxy S9 is not a major step up from the S8,” Canalys Analyst Ben Stanton said.”

  10. Samsung inca mai prosteste lumea cu specificatii inutile si un soft de rahat android ca orice telefon chinezesc . Samsung = 2 lei … Inovatia sulii , mai baga 3 gb si 2 mpx la camera suficient cat sa ia ochii la fraieri . Peste 6 luni telefonul e deja obosit ,cu un android virusat, aplicatii neoptimizate si pline de buguri … si valoreaza abia 40 % din valoarea initiala .
    Asta e samsung ??

  11. wow…deci samsung a vandut doar 78 mil in Q1 2018?? aici ne referim la toate gamele samsung…adica low-mid-high end corect?
    Xiaomi ala ….

  12. da , cam tot ce are brandul respectiv, ce mi se pare in dubii e faptul ca sunt shipments deci e posibil vro 10 milioane de Samsung.uri sa fie la depozit. cat de curand xiaomi si huawei se vor bate pentru locul 3. de precizat ca piata din america este inchisa pentru zte si huawei. asteptam lansarea Note 9 , iphone 11 si google pixel 3 sa vedem replica chinezilor. 😀

  13. Ne dai niste cifre ? Alea cu un sfert din ce dorea Apple sa vanda sunt bune ?
    Poti sa ne arati ca iPhone X a vandut mai multe unitati decat S9 in aceeasi perioada ? Nu prea cred.
    Si cu vreo 15-17 milioane vandute pana va fi scos din vanzare , nu are cum sa depaseasca S9 care in cel mai rau caz se va vinde in 30 milioane bucati.

  14. esti penibil mai cata rossi – chiar te exprimi parca ai avea probleme cu dezvoltarea intelectuala. totusi ce varsta ai ? ai ajuns la scoala ?

  15. Lasa-l ca e frate cu cata rossi – amandoi acelasi nivel – reprezentrativ de altfel pt faniii Apple. Ar trebuie pusi in insectar sau la Antipa.

  16. nu ma intereseaza ce ai spus. e doar telefon 😐 .. scuze, eu nu aud, am deficiente de auz, sa sti 🙂 dar mi se pare ca esti bate joc de mine … multumesc! 🙂 ai grija cum vorbesti..