Samsung GALAXY S9: Modul STUPID in care e IRONIZAT iPhone X

Samsung GALAXY S9 este folosit astazi de catre Samsung pentru o noua reclama in care este ironizat iPhone X, insa de aceasta data intr-un mod foarte stupid.

Samsung GALAXY S9 Modul STUPID IRONIZAT iPhone X 351257

Samsung GALAXY S9 este promovat intr-o noua reclama de catre cei de la Samsung, compania coreeana dorind sa readuca telefonul in mintile celor care au uitat de el, dar modul in care o face e destul de ciudat. Samsung GALAXY S9 foloseste in SUA modemuri GSM ale celor de la Qualcomm, iar multumita lor reuseste sa obtina viteze de navigare pe internet care sunt superioare celor oferite de catre iPhone X, iar nimeni nu poate nega acest lucru.

Samsung GALAXY S9 este superior iPhone X in ceea ce priveste navigarea pe internet, iar desi cei de la Apple folosesc deasemenea modemuri GSM ale Qualcomm in unele modele, nu reusesc sa ofere aceleasi performante. Samsung profita de aceasta diferenta in performante pentru Samsung GALAXY S9 si iPhone X pentru a incerca sa convinga lumea sa-i cumper telefonul, insa reclama de mai jos pare facuta de o agentie de amatori pentru un producator chinez necunoscut.

Samsung GALAXY S9: Modul STUPID in care e IRONIZAT iPhone X

https://www.youtube.com/watch?v=7trMPJNBV20

Samsung GALAXY S9 nu are prezentata macar vreo comparatie cu iPhone X in ceea ce priveste vitezele de navigare pe internet, totul fiind rezumat la o simpla balbaiala a “angajatului” celor de la Apple. Pana acum cei de la Samsung au facut reclame care generau discutii si critici, iar pentru Samsung GALAXY S9 nu s-a temut in trecut sa faca acelasi lucru, insa acum merge pe o alta cale, decenta fiind de apreciat, dar totusi e nevoie de mai mult intr-o reclame de acest gen.

Samsung GALAXY S9 este un telefon interesant, insa vanzarile sale sunt cu mult, mult sub ceea ce si-ar dori compania Samsung, iar acest lucru i-a afectat deja incasarile si profitul in al doilea trimestru fiscal din 2018. Samsung GALAXY S9 pare sa fie un esec pentru Samsung, iar daca ne ghidam dupa aceasta reclama, atunci se pare ca in Coreea de Sud oamenii s-au impacat cu ideea ca telefonul este o cauza pierduta in fata iPhone X in 2018.