OnePlus 6 Doboara RECORDURILE de Vanzari

OnePlus 6 doboara recordurile de vanzari pentru compania chinezeasca, noul telefon generand interes enorm din partea clientilor din lumea intreaga in primavara.

OnePlus 6 Doboara RECORDURILE Vanzari

OnePlus 6 a doborat recordurile de vanzari ale companiei OnePlus pentru telefoanele pe care le-a lansat pana in prezent si a devenit smartphone-ul care a ajuns cel mai rapid la 1 milion de unitati vandute. A fost nevoie de doar 22 de zile ca OnePlus 6 sa ajunga la aceasta cifra, iar daca va uitati la graficul de mai jos vti putea vedea cam cat de mare este succesul acestui smartphone al chinezilor in comparatie cu modelele anterioare, diferentele fiind mari.

OnePlus 6 a ajuns la 1 milion de vanzari de 3 ori mai repede decat OnePlus 5T, deci vorbim despre crestere uriasa in interesul clientilor pentru acest nou model de smartphone, el fiind o copie destul de fidela a iPhone X. OnePlus 6 nu este un smartphone cu functii extravagante, insa este un smartphone care aduce suficient de multe schimbari in raport cu modelul anterior, si ofera functii similare cu a altor telefoane mult, mult mai scumpe.

OnePlus 6 Doboara RECORDURILE de Vanzari

OnePlus 6 Doboara RECORDURILE Vanzari 1

OnePlus 6 aduce o crestere masiva in vanzari pentru compania OnePlus anul acesta, iar asta in conditiile in care vorbim despre o companie de dimensiuni destui de mici, ea reusind sa intreaca in vanzari Google, de exemplu. Desi cei de la OnePlus au avut stocuri destul de mari pentru seria OnePlus 6 in momentul lansarii, unele dintre modele au disparut foarte rapid din stocul magazinului online dupa ce vanzarile au fost deschise, iar acum exista rezervari pentru si mai multe unitati.

OnePlus 6 are integrat un procesor Qualcomm Snapdragon 845 cu 6/8 GB RAM, o camera duala de ultima generatie si alte componente de top, care sunt integrate in telefoale care costa cu aproximativ 50% mai mult decat produsul OnePlus. Tocmai aceste preturi mici oferite pentru componentele de top din OnePlus 6 au generat interes atat de mare din partea clientilor din lumea intreaga, iar vanzarile vor continua sa creasca, pentru ca nu au de ce sa scada.