iOS 12: Schimbarea SECRETA dar Foarte UTILA

iOS 12 are parte de o schimbare secreta, dar foarte utila, pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, compania Apple facand-o fara a anunta in vreun fel noutatea.

iOS 12 Schimbarea SECRETA UTILA

iOS 12 are parte de o schimbare ascunsa din partea companiei Apple, ea aplicandu-se pentru iPhone si iPad, dar fiind foarte utila pentru cei care au traficul de internet limitat in abonament, sau cartela. Mai exact, incepand cu versiunea beta 4 a iOS 12, compania Apple a inceput sa listeze aplicatiile din meniul Cellular in ordinea in care au facut trafic de internet.

iOS 12 beta 4 schimba afisajul anterior care lista aplicatiile in ordine alfabetica, astfel ca acum vom sti imediat care dintre aplicatii au consumat cel mai mult trafic de internet de la ultima data de facturare. iOS 12 permite vizualizarea de informatii privind consumul de trafic de internet al aplicatiilor in fiecare luna de facturare, astfel ca stiti cand urmeaza sa depasiti traficul alocat in abonament/cartela.

iOS 12: Schimbarea SECRETA dar Foarte UTILA

iOS 12 Schimbarea SECRETA UTILA 1

iOS 12 nu are implementata vreo functie care sa blocheze automat traficul de internet prin reteaua mobila in momentul in care atingem un anumit numar de GB consumati, dar probabil va veni si ea. Intre timp, compania Apple ne ofera doar posibilitatea de a avea un control mai strict asupra traficului facut de catre diverse aplicatii in utilizarea zilnica de pe iDevice-uri.

iOS 12 are implementatea aceasta schimbare fara ca Apple sa o promoveze in vreun fel, desi exista cu siguranta foarte multe persoane care aveau nevoie de o asemenea functie.