Orange. 19 iulie. Vara Aduce Reducerile cele mai MARI pentru Smartphone-uri

Orange pe 19 iulie are noi oferte foarte bune de vara pentru telefoane mobile, reducerile din magazinul online avand procentele influentate de temperatura din Romania.

Orange. 19 aprilie. Telefoanele Mobile cu Reduceri de Primavara

Orange desfasoara pe 19 iulie o campanie foarte interesanta de reduceri care le permite clientilor sa cumpere telefoane, accesorii, si alte gadget-uri din magazinul online profitand de reduceri bazate pe temperatura de afara. Cei de la Orange au in aceasta pagina toate reducerile care sunt oferite astazi, dar si procentul de reducere oferita pentru pretul produselor in functie de temperatura care este inregistrata in diverse regiuni din Romania in fiecare zi.

Orange le permite clientilor sa voteze care regiune din tara va avea temperaturile cele mai mari in urmatoarea saptamana, iar in functie de voturi, si temperatura, aplica reducerile pentru telefoane, accesorii, si alte produse. Orange a mai oferit in trecut campanii de reduceri pentru telefoane si accesorii bazate pe temperatura din tara, insa acum le permite clientilor sa aleaga zonele in care urmaeza sa se inregistreze temperaturile cele mai mari in tara.

Orange. 19 iulie. Vara Aduce Reducerile cele mai MARI pentru Smartphone-uri

Orange listeaza toate regiunile tarii, iar oricine poate vota in care se va inregistra temperatura cea mai mare, iar orice depaseste 20 de grade inseamna un punct procentual de reducere la comanda facuta de catre client. In aceasta pagina sunt listate toate telefoanele, accesoriile si restul gadget-urilor inteligente pe care oricine le poate cumpara la reducere, iar separat de procentul oferit in functie de temperatura, Orange ofera inca 3% reducere daca plasam comanda din zona votata.

Orange are foarte multe modele de telefoane mobile in cadrul magazinului online, dar si mult mai multe accesorii pentru ele, inclusiv talbete si alte gadget-uri inteligente, chiar si pentru protejarea caselor in care traim. Reducerile pe care Orange le ofera in aceasta perioada, in functie de temperatura, se aplica pentru toate produsele care sunt listate in cadrul magazinului online, asa ca trebuie doar sa alegeti ziua potrivita pentru comanda, si produsul pe care doriti sa il cumparati de la operator.