iOS 12 Beta 4: ATENTIE la Problema MAJORA a iPhone

iOS 12 beta 4 are o problema foarte serioasa descoperita, versiunea beta a sistemului de operare fiind afectata de un bug care iti poate da mari batai de cap.

9

iOS 12 Beta 4 ATENTIE Problema MAJORA iPhone

iOS 12 beta 4 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone si iPad saptamana aceasta, versiunea fiind dedicata doar dezvoltatorilor de aplicatii, nu si utilizatorilor obisnuiti. In ciuda acestui lucru, multa lume a instalat-o, inclusiv iOS 12 public beta 3, care in mod teoretic este exact aceeasi versiune, doar ca are o denumire diferita, insa nimic altceva.

iOS 12 beta 4 a adus cateva schimbari interesante pentru utilizatori, insa din pacate vine si cu o problema majora, care nu se poate rezolva chiar atat de usor de catre utilizatori. Mai exact, iOS 12 beta 4 are o problema cu luminozitatea ecranului, aceasta inchizand in totalitate ecranul fara ca utilizatorul sa mai poata readuce luminozitatea la normal intr-un mod usor.

iOS 12 Beta 4: ATENTIE la Problema MAJORA a iPhone

iOS 12 beta 4 a cam fortat unii oameni sa faca restore pentru iPhone din cauza acestei probleme pe care inginerii celor de la Apple nu par sa o fi descoperit inainte de lansarea versiunii. Desi problema in sine este foarte mare, exista totusi si o solutie pentru ea in iOS 12 beta 4, insa ea trebuie facuta precum este prezentata in clipul video de mai sus.

iOS 12 beta 4 poate avea rezolvata problema printr-o repornire a telefonului, o deblocare rapida si o crestere a luminozitatii astfel incat sa putem vedea ceea ce facem efectiv pe ecran. Desigur ca o problema de acest gen nu va ajunge in versiunea finala a iOS 12 beta 4, insa daca folositi acum aceasta versiune beta, e bine sa stiti de ce trebuie sa va feriti.