Google Earth: Functia GROZAVA Lansata pe Telefoane

Google Earth are o functie grozava lansata de catre compania Google, americanii oferind pe iPhone si Android ceva ce multa lume astepta de cativa ani.

Google Earth Functia GROZAVA Lansata Telefoane

Google Earth are de zilele trecute o noua functie foarte interesanta lansata de catre compania Google pe telefoanele care pot instala aplicatia pe care americanii au creat-o pentru utilizatori. Vorbim despre o functie care este oferita in Google Earth dupa cateva saptamani bune de asteptare, iar asta deoarece ea a fost integrata acum in aplicatia pentru iPhone dupa ce a fost initial oferita in aplicatia pentru Android cu doar cateva saptamani in urma.

Google Earth pentru iPhone permite acum masurarea de distante in cadrul aplicatiei pentru iPhone, asa cum permite si in cadrul celei pentru Android, astfel ca putem sti cat de mari sunt distantele dintre doua puncte. Exact precum v-am spus si acum cateva saptamani, aceasta noua functie pentru Google Earth permite masurarea de distante fara a lua in calcul drumurile pe care trebuie sa le folosim pentru a ajunge la ele, ci doar distanta efectiva pe pamant.

Google Earth: Functia GROZAVA Lansata pe Telefoane

Google Earth Functia GROZAVA Lansata Telefoane 1

Google Earth permite inclusiv masurarea dimensiunilor pentru diverse locatii alese de catre noi, astfel ca putem sti cat de mare este un parc, un lac, sau un stadion, totul din aplicatiile iPhone si Android, sau doar din browser.  Google oferea pana acum optiuni pentru masurarea distantelor prin Google Maps, dar numai pe drumuri publice, cai ferate, cai pietonale, sau pe apa, Google Earth neavand restrictii de acest gen, si poate masura absolut orice folosind hartile disponibile in platforma.

Google Earth Functia GROZAVA Lansata Telefoane 2

“Ever wonder how far your hometown is from the North Pole? Or maybe, you simply want to measure the length of that hike you just finished. One of the most requested features for Google Earth is the ability to measure distance and areas. Or if you’re a teacher, challenge your students to measure the distance between Tokyo and Timbuktu; compare the area of Colorado and Utah or create math problems using the map.”

Google Earth ofera aceasta functionalitate pe iOS si Android pentru ca acolo se afla marea majoritate a utilizatorilor platformei, insa din browser puteti folosi functionalitatea doar daca aveti Google Chrome instalat in calculator. Dupa cum era de asteptat, cei de la Google limiteaza functionalitatea pe web doar la browserul propriu, asa ca daca folositi Google Earth de pe alte browsere, nu veti beneficia de acelasi lucru, asa ca trebuie sa va reorientati rapid.