Samsung GALAXY X: Care va fi Denumirea noului Telefon ?

Samsung GALAXY X nu a avut pana acum denumirea finala anuntata de catre compania Samsung, insa toata lumea il stie cu acest nume, desi astazi aflam ca ni se pregateste altceva.

Samsung GALAXY X Denumirea Telefon

Samsung GALAXY X este denumirea data de mai toata lumea pentru telefonul pliabil pe care compania Samsung intentioneaza sa il lanseze pe pietele globale in urma CES 2019, insa s-ar parea ca denumirea reala ar fi diferita. Conform unui cunoscut leaker de informatii privind produsele Samsung nelansate, Samsung GALAXY X va ramane doar “numele de cod” pe care presa l-a dat telefonului, insa in realitate el urmeaza sa aiba do denumire complet diferita.

Samsung GALAXY X nu are denumirea reala dezvaluita de catre cei care sustine ca aceasta ar fi falsa, asa ca pana la aparitia celei reale, alta nu prea are cum sa fie folosita pentru a face telefonul cunoscut. Samsung GALAXY X ar fi totusi o denumire “puternica” pentru un telefon de acest gen, chiar daca ea aduce in minte iPhone X, decizia folosirii sale putand fi una extrem de buna pe care compania Samsung ar putea-o lua cu privire la noul sau telefon.

Samsung GALAXY X: Care va fi Denumirea noului Telefon ?

Samsung GALAXY X Denumirea Telefon 1

Samsung GALAXY X a fost anuntat pana in prezent ca primul telefon pliabil al companiei Samsung, el urmand a se plia spre interior, insa nu neaparat in totalitate, ci in diverse moduri, pentru a oferi diverse functii. Samsung GALAXY X urmeaza sa aiba deasemenea un ecran montat in carcasa, acesta urmand a afisa diverse informatii utile in momentul in care telefonul este pliat, cei de la Samsung gandind functii destul de complexe pentru noul smartphone.

Samsung GALAXY X va avea totusi o mare problema, deoarece Samsung ar intentiona sa il vanda la un pret de aproximatv 2000 de dolari, iar de aceea si va produce doar 300.000 – 500.000 de unitati pentru lansarea oficiala. Samsung GALAXY X este vazut de seful companiei ca un telefon care poate readuce inovatia in cadrul Samsung si poate creste vanzarile de smartphone-uri, insa e greu de spus daca un telefon atat de scump va fi si popular in randul fanilor.