Samsung GALAXY Note 9: EXCLUSIV, Primul UNBOXING Video

Samsung GALAXY Note 9 este prezentat astazi intr-un prim video unboxing, noul model de telefon mobil al coreenilor fiind dezvaluit inaintea lansarii.

Samsung GALAXY Note 9 UNBOXING Video

Samsung GALAXY Note 9 are parte astazi de prima prezentare exclusiva pentru lumea intreaga, un video unboxing al noului telefon al companiei Samsung aparand pentru a ne arata toate secretele pe care le vom vedea in august. Mai jos aveti video unboxing-ul Samsung GALAXY Note 9, el avand o durata de doar un minut, insa prezinta noul design pe care compania Samsung l-a pregatit pentru clientii din lumea intreaga, telefonul de culoare neagra fiind aratat.

Samsung GALAXY Note 9 are exact design-ul pe care l-am vazut pana acum in atat de multe imagini, insa acest unboxing ne aduce si specificatiile tehnice finale ale telefonului creat de catre cei de la Samsung. Samsung GALAXY Note 9 are un ecran Super AMOLED QHD+ cu diagonala de 6.3 inch, chip-uri Snapdragon 845, sau Exynos 9810, 6 GB de memorie RAM, 64 GB spatiu de stocare, o camera principala de 12 megapixelo, una frontala de 8 megapixeli, si rezistenta la apa.

Samsung GALAXY Note 9: EXCLUSIV, Primul UNBOXING Video

Samsung GALAXY Note 9 are deasemenea iris scanner, cititor de amprente in carcasa, incarcare wireless, casti AKG, iar daca zvonurile se adeveresc, atunci modele cu 256 GB/512 GB de memorie RAM vor fi lansate, cu pana la 8 GB RAM. Samsung GALAXY Note 9 nu are vreo surpriza din acest punct de vedere, tot ceea ce este prezentat pana acum fiind anuntat de catre cam toate zvonurile aparute in ultima perioada pe internet, deci totul era asteptat.

Samsung GALAXY Note 9 UNBOXING Video specificatii tehnice

Samsung GALAXY Note 9 a fost anuntat in mod oficial pentru prezentare in data de 9 august de catre compania Samsung, in timp ce precomenzile ar trebui sa inceapa pe data de 15 august la nivel global. Samsung GALAXY Note 9 ar trebui sa fie vandut la preturi care incep de la 1000 de euro, 24 august fiind data la care noul telefon ar urma sa fie pus efectiv in vanzare, asa ca nu mai avem mult de asteptat pana cand el va ajunge in mod oficial pe piata.

9 COMENTARII