Samsung GALAXY F: Telefonul SURPRIZA Pregatit de Samsung

Samsung GALAXY F este telefonul surpriza pe care Samsung il pregateste pentru lansare pe pietele globale, coreenii dorind sa ia toata lumea prin surprindere.

Samsung GALAXY F Telefonul SURPRIZA Samsung

Samsung GALAXY F este o denumire pe care o auzim in premiera anul acesta pentru un telefon al companiei Samsung, insa asta e un lucru bun, deoarece in spatele sau se ascunde o surpriza interesanta de la coreeni. Mai exact, Samsung GALAXY F este denumirea pe care compania Samsung urmeaza sa o foloseasca pentru Samsung GALAXY X, telefonul pliabil care va fi lansat la inceputul anului 2019 pe pietele globale, el fiind in acest moment in plin proces de dezvoltare.

Samsung GALAXY F are o denumire gandita in mod inteligent, deoarece litera F vine de la cuvantul foldable, iar din moment ce acest smartphone va fi unul pliabil, atunci intelegeti de ce denumirea este una potrivita. Samsung GALAXY F este deocamdata o denumire prezentata doar cu titlu de zvon, deoarece ea vine de la un cunoscut leaker de informatii despre produse Samsung, dar presa din Coreea de Sud deocamdata nu a aflat ceva de la reprezentantii companiei.

Samsung GALAXY F: Telefonul SURPRIZA Pregatit de Samsung

Samsung GALAXY F nu este o denumire la fel de impresionanta precum Samsung GALAXY X, insa daca ar alege-o, cei de la Samsung ar evita acuzatiile de copiere ale denumirii iPhone X, deci vorbim despre ceva bun. Separat de denumire, Samsung GALAXY F va ramane cu aceleasi noutati anuntate deja pentru Samsung GALAXY X, inclusiv productia intr-o cantitate foarte limitata, dar si pretul de vanzare care s-ar situa intre 1500 si 2000 de dolari.

Samsung GALAXY F urmeaza sa fie prezentat in cadrul CES 2019 de catre compania Samsung, insa lansarea sa ar trebui sa aiba loc putin mai tarziu, probabil inainte ca Samsung GALAXY S10 sa fie lansat pe piata. Samsung GALAXY F este unul dintre cele mai asteptate telefoane noi ale anului 2019, iar asta multumita schimbarii majore pe care Samsung intentioneaza sa o aduca pentru industria telefoanelor, asa ca va fi interesant de vazut daca ne va indeplini asteptarile.

10 COMENTARII

  1. Cele 4 litere enumerate de tine raportat la totalul literelor ce compun alfabetul roman iti indica un procent mare, care sa te duca cu gandul ca vor sa faca tot alfabetul?

  2. Ce-ți mai place să repeți un pseudo-cuvânt, ”inventat” de către unul mai ”isteț” decât tine, de parcă te face mai interesant ? Acel Android de care încerci tu, într-un mod lamentabil, să faci haz, a evoluat la fel de mult precum a regresat iOS. Dar ca un puștiulică de gimnaziu care ești, te înțelegem. Keep being… yourself. You’re the best ?