Samsung IRONIZEAZA iPhone X in Teasere GALAXY Note 9

Samsung ironizeaza iPhone X in noi teasere pentru GALAXY Note 9, compania coreeana dorind sa-si aduca telefonul in atentia intregii lumi inaintea lansarii.

Samsung IRONIZEAZA iPhone X Teasere GALAXY Note 9

Samsung a lansat astazi o serie de teasere pentru a promova Samsung GALAXY Note 9, care va fi lansat in data de 9 august in cadrul unui eveniment care va avea loc la New York, si cel putin unul dintre ele ironizeaza si iPhone X. Cei de la Samsung si-au facut o adevarata reputatie din a ironiza telefoanele iPhone ale companiei Apple, iar noile reclame despre care vorbim astazi incearca sa arate lumii intregi ca Samsung GALAXY Note 9 este un telefon ce merita cumparat.

Samsung foloseste prima reclama de mai jos pentru a aduce lumii aminte ca telefoanele iPhone au avut la un moment dat probleme cu spatiul de stocare insuficient pe care compania Apple il oferea pentru ele. Desigur ca iPhone 8 si iPhone X rezolva aceasta problema deoarece sunt oferite in versiuni cu minim 64 GB spatiu de stocare, dar Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie vandut in versiuni cu minim 128 GB spatiu de stocare de catre coreeni.

https://www.youtube.com/watch?v=16i8TH6lxmo

Samsung IRONIZEAZA iPhone X in Teasere GALAXY Note 9

Samsung foloseste a doua reclama de mai jos pentru a face de rusine telefoanele care au performante foarte proaste, iar aici se refera in principal la cele Android, deoarece iPhone X are un procesor foarte performant. Samsung GALAXY Note 9 nu va avea un procesor mai puternic decat cel din iPhone X, insa in versiunile cu 6 GB si 8 GB RAM va oferi o experienta mult mai buna pentru cei care folosesc multe aplicatii, si fac procesare foto, sau video, de pe telefoane.

https://youtu.be/qljRd9u1UqE

Samsung are nevoie de o “victorie” cu Samsung GALAXY Note 9, iar asta deoarece vanzarile Samsung GALAXY S9 sunt cu mult sub asteptarile celor din Coreea de Sud, asa ca incearca sa aduca telefonul in atentia tuturor. Majoritatea zvonurilor de pana acum au prezentat Samsung GALAXY Note 9 ca un telefon care va fi plictisitor, deoarece nu va avea schimbari importante de design, si nu va avea schimbari hardware importante, asa ca acum masina de propaganda coreeana functioneaza la capacitate maxima.