Huawei: Telefonul EXCLUSIV Lansat pentru a ATACA Samsung

Huawei pregateste lansarea unui telefon exclusiv pentru a ataca compania Samsung, chinezii luand toata lumea prin surprindere cu ambitia pentru suprematie.

Huawei Telefonul EXCLUSIV Lansat ATACA Samsung

Huawei pregateste un atac masiv impotriva companiei Samsung cu un telefon exclusiv, chinezii facand primii pasi pentru a deveni un competitor si mai serios pentru cel mai mare producator de telefoane, la nivel global. Huawei va lansa un telefon pliabil inaintea celor de la Samsung, conform unor informatii aparute astazi de la surse apropiate companiei, chinezii dorind sa il aduca pe piata inaintea coreenilor doar pentru a demonstra ca pot.

Huawei vrea sa-si lanseze telefonul pliabil la inceputul anului 2019 inainte ca Samsung GALAXY F sa fie lansat de catre cei de la Samsung, iar pentru asta se va baza pe ecrane flexibile produse de catre companai chinezeasca BOE. In clipul video de mai jos puteti vedea ecranele flexibile pe care cei de la BOE au reusit sa le creeze, iar compania Huawei vrea sa profite de aceasta tehnologie pentru a intrece Samsung in ceea ce priveste lansarea telefonului sau pliabil.

Huawei: Telefonul EXCLUSIV Lansat pentru a ATACA Samsung

Huawei va lansa acest telefon ca unul exclusiv, iar daca va intrebati de ce spun asta, ei bine deoarece vorbim despre o productie de doar 20.000 – 30.000 de unitati pentru fanii cei mai mari ai companiei coreene. Huawei va face o productie foarte limitata doar pentru a arata “ce poate”, dar si probabil pentru ca partenerii sai nu pot sustine deocamdata o productie in cantitati mai mari, iar in final asta conteaza mai mult decat a arata ca ai tehnologia, dar n-o poti vinde.

“China’s Huawei Technologies, the world’s third largest smartphone maker, is planning to roll out the first foldable handset with a flexible screen ahead of its bigger rival Samsung Electronics.Huawei’s planned volume could be limited to some 20,000 to 30,000 units, or even less, for a small group of first-wave adopters,” one person familiar with Huawei’s plan said. “The effort is mainly to demonstrate its technology capability and to attract the industry’s attention and media coverage.”

Huawei vrea sa produca 20.000 – 30.000 de unitati ale telefonului sau flexibil, in timp ce Samsung vrea sa produca pana in 3 milioane de unitati, diferenta fiind uriasa, iar in acest context, dorinta chinezilor de a fi primii pe piata nu va conta deloc. Asa s-a intamplat si acum cativa ani, cand Huawei a prezentat inaintea Apple o tehnologie similara 3D Touch, insa nu a oferit-o efectiv decat cateva luni mai tarziu, iar acelasi lucru va fi si aici, desi telefonul va fi totusi oferit pe piata unor entuziasti.